Odakle krenuti.Sto se tice starijih znam ja da ovde pola ljudi mogu da mi budu mame i tate,pa nek oni iz stare garde koji imaju problema sa tim da neko ko je dosta mladji od njih izrazi svoje misljenje i osecaju se ugrozenim naznace fino u profilu godine i posalju meni na pp uput kako smem da se ophodim u konverzaciji sa njima.A to sto neko ima 4 ili 5 banki ne znaci da je popio svu pamet sveta,cak sta vise mnogi od njih su ...Ja nemogu da postujem necije godine same po sebi ako je covek po prirodi glup,neobrazovan,nevaspitan,neostvaren sa toliko godina,cabe njemu sto je spiskao tolike godine ko zna kako.Nisam ni na koga konkretno mislila samo objasnjavah onaj pojam "postovati starije".Znaci postujem ako ima sta da se postuje.Sto se tice tih mojih pogresnih pogleda na svet nista nije obrazlozeno konkretno,samo napisana gomila gluposti koja govori dosta o tebi.Tvoj jedini odgovor je da nemam pojma o cemu se ovde radi.Pa posto smo ovde da diskutujemo objasni mi molim te,da vidimo tvoje bogato zivotno iskustvo.
A sto se tice mog nastupa e tu si jedino bio u pravu,umem da budem malo vise temperamentna,sto ne bih trebala pogotovo na bezveznom forumu sa likovima koje ni ne znam.Ali oko nekih tema se bas zaletim sto se da primetiti,i to da bi trebala da promenim nacin na koji iskazujem misljenje je potpuna istina.Poradicu na tome.I nemoj zaboraviti da mi odgovoris,zeljna sam znanja.