Na svoju ruku. Šetao se po lekarima 10 dana, radio kompletnu krvnu sliku, urin, EKG, helikobakter, išao kod psihijatra, neurologa...
Uvek sam pominjao da imam problem sa znojenjem i da je nasledno i da mi pravi ogromne psihosocijalne probleme, nikome to nije bio prioritet niti je iko hteo da se pozabavi time, uvek su proveravali ono što je u njihovoj oblasti.
Opšta praksa - Ne mogu da ti pripišem ništa, to nije moja oblast.
Psihijatar - Idi privatno na Botox tretman.
Internista - To ti je zbog hipertenzije.
Urgentna ambulanta - Nisu dali nikakav komentar, skrenuli sa teme.
Kod dermatologa nisam išao niti želim sa njima da imam bilo šta, na jako lošem su glasu ovi u Jagodini.
E, kad su me svi otkačili onda sam rešio da isprobam Ditropan na svoju ruku jer mi je dosta više i doktora i svega, kako sam trenutno nezaposlen, bukvalno sam poslednji novac dao na to šetanje po lekarima.
Skoro godinu dana sam istraživao o hiperhidrozi, čitao razna istraživanja, slučajeve, mišljenja lekara itd i rešio da probam jer sam dobro upoznat sa mogućim komplikacijama i samom dejstvu leka.
Na kraju se ispostavilo da na mene Ditropan ima odlično dejstvo, čak mi je i uriniranje ok, jedino su suva usta problem, malo grebe grlo kad se jede suvo i hrskavo, ali uz vodu se i to reši.
Ditropan piju ljudi preko 15 godina, baš zbog hiperhidroze, prvi slučaj uzimanja Ditropana zbog hiperhidroze je registrovan krajem osamdesetih. Ovi koji piju Ditropan preko 15 godina nisu imali nikakve komplikacije osim suvoće usta, očiju, konstipacije ili problema sa mokrenjem.
Konačno sam se danas prošetao gradom bez trunke anksioznosti i depresije. Pao mi je ogroman teret sa leđa. A psihijatar mi je pripisao 4 leka zbog depresije i anksioznosti, a to mi sada neće trebati...
Samo da napomenem da Ditropan uzimam samo po potrebi (ukoliko taj dan moram da izađem van među ljude, vozim motor i tome slično, kući nemam potrebe jer leti tuče ventilator kad upeče sunce, radim od kuće, i to dođe kao jedan plus

)