Preterana naklonost dobrog druga

ma da druzice se dok ne dobije 5+1 zvucnike a onda suptilno i nezno da mu ovbjasni ....da je njihovo drugarstvo greska da je "postavljac teme" naklonjen zenama da su ga drugari na forumu ocrnili....pa zagrljaj mozda poljubac i cica mica gotova prica....ili pocetak jedne uzbudljive ljubavi

Maaa ja to onako usput..Istina pogadja jel..?
Ne kazem da je covek sasvim svoj.Ocigledno ima problem sa socijalizacijom i komunikacijom sa ljudima ali ti si i dalje neiskren i nekoretktan prema njemu i nevaspitano koristis izuzetno ruzne epitete da bi ga nama docarao kao ljigu..jer je on za tebe upravo to..Licemeran si iz razloga sto se sa ljudima ne druzi i kontaktira iz sazaljenja, i ne dalje lazna iluzija prijteljstva..kao sto si ti uradio. I ljudi se ne otkacinju i ne kaze im se da sjasu.
A sada da ti odgovorim na pitanje..Kada ja nekome kazem da “sjase”( koristim tvoj recnik) onda se i sama tako ponasam i nedozvoljavam drugu priliku....za razliku od tebe..koji si i pored toga sto ti nije odgovaralo nastavljao da se sa njim druzis jer su ti prijale njegove salbosti a osecao si se i dominatnim u odnosu na njega.Tako si napisao svoj post da sticem utisak da si uzivao u svoj njegovoj nemoci i nesnalazenju.Tvog “prijatelja” kapiram ali mi je zasmetala tvoja arogantnost u odnosu na njega, kao i tvoja srceparajuca “slabost” na njegove suze..Mozda sam i preostra prema tebi ali organski ne podnosim ljude koji se prema emotivno slabijim od sebe ponasaju kao da su oni bogom dani..

tvoja prica me uopste ne pogadja,ali najlakse je po nekom osuti drvlje i kamenje,stvarno si kucka:bye:

Emotivna ucena je globalna pojava :D.
Mozda je ovaj tip stvarno ***** ali sta god da je, ponasa se kao idiot. I sta su svi napali ovog druga sto je grozan prema njemu. Bas bezveze. Sta je trebalo da uradi, da mu popusi da se ovaj jadan ne potrese?

i ja tako mislim :bye:

Mislim da i ukoliko bi bila veza, tu je mnogo poklona, suza i td.
Možda grešim, ali sve što je preterano ne završi se dobro.
Čak ni taj strah nije neopravdan.:think:

potpuno si u pravu

Aman ljudi nisam ja socijalna ustanova,da ja zbrinjavam sociopatske slucajeve,koji se nisu snasli u drustvu,mogu da ti pomognem,mogu da ti izadjem u susret ali ovo je preslo svaku granicu,kad zavrsi smenu na poslu eto ga kod mene i zasedne do uvece,ne zna da ode,ja moram i da radim na poslu i da radim kod kuce,i da se vidim sa devojkom a on se prilepio ko pijavica,zaboga ima jednom u zivotu najboljeg druga i sad je resio da ga ne pusta.A tek price koje me smaraju,vecito kod mene dolazi sa nekim problemom i nevoljom nikad sa osmehom,valjda se trudi da izazove neku vrstu sazaljenja,sto bi rekao jedan moj drug,teraj ti to od sebe,zna on dobro sta radi.Jesam li ja jedini na ovome svetu lepak za budale i psihice?

Imam jednog poznanika, komšija tako reći. Ponekad se prošetamo, porazgovaramo itd...

E, sad. On je imao jednog druga sa kojim se neko vreme intenzivno družio, te kako to biva, ovaj moj komšija se nšto naljutio i počeo da pravi pizradije, te ga ovaj drugi odebao.

E, sad komša počne da se ponaša kao ljubomorna i ostavljena žena, pritisak mu ogroman, tera neki inat, a u tami plače što ga ovaj ostavio...

Da ne znam bolje rekao bi da je derpe i zaljubljen.

Ma stavio sam ja njemu sve do znanja,ali on samo cuti i posle pet minuta mi kaze "TI SI MOJ DRUG NAJBOLJI" e,tad bi ga zadavio.Inace ja sam osoba koja nema dlake na jeziku.

Lepo je što si hteo da pomogneš tipu da se zabavi na žuru, ali to vaše prijateljstvo i tebi prija, ma koliko te i davilo. On je covk samo emocionalno nezreo, što nije greh, već otežavajuća situacija i tebi i njemu. Čovek je prema tebi potpuno iskren(što ne govori da je on idealan drug), i srećan je što te ima, ali samo da zna koliko greši. Malo je ljudi koji ovako otvoreno reaguju, i ako nisu emotivno nezreli neki će samo prikriti isto i pred sobom i pred drugima.
Ne zagovaram da treba da trpiš ni svoje dvoličje ni čoveka koji te iritira, već teraj svoj život takav kakav si. I to što ti nemaš dlake na jeziku, a ovog puta i u primeru ovog čoveka nisi primenio, govori da ti to prijateljstvo prija, kao i to da te neko toliko voli iz onih ili ovih razloga. U krajnjem slučaju te čovek vidi kao svog rođenog brata!!! I postoji još jedna sumnja, da tvoja priča o nekom si upravo ti, ko zna!?

Gledaj ovako, najbolje bi bilo da prestanes da se druzis sa njim jer covek je ocigledno derpe (mislim da najbolje o tome govori recenica "Sta mislis o meni?") ... Nije bilo fer od tebe sto si ga proglasio za smotanog i pogubljenog. Cak i da on to jeste cuvaj to za sebe bez obzira koliko te nervirao. Moj ti je, brate, savet da ti njemu nabacis nekog drugog i garantujem ti da ce sve biti u redu.

Lepo je što si hteo da pomogneš tipu da se zabavi na žuru, ali to vaše prijateljstvo i tebi prija, ma koliko te i davilo. On je covk samo emocionalno nezreo, što nije greh, već otežavajuća situacija i tebi i njemu. Čovek je prema tebi potpuno iskren(što ne govori da je on idealan drug), i srećan je što te ima, ali samo da zna koliko greši. Malo je ljudi koji ovako otvoreno reaguju, i ako nisu emotivno nezreli neki će samo prikriti isto i pred sobom i pred drugima.
Ne zagovaram da treba da trpiš ni svoje dvoličje ni čoveka koji te iritira, već teraj svoj život takav kakav si. I to što ti nemaš dlake na jeziku, a ovog puta i u primeru ovog čoveka nisi primenio, govori da ti to prijateljstvo prija, kao i to da te neko toliko voli iz onih ili ovih razloga. U krajnjem slučaju te čovek vidi kao svog rođenog brata!!! I postoji još jedna sumnja, da tvoja priča o nekom si upravo ti, ko zna!?
Iznenadio me ovako bisar post od ove osobe ;)

Back