Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.152
Nije.ima,već sam objasnijo
deuteronomija+plostikacija i ćao zdravo..RIP BUCMASTA LEGENDO!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije.ima,već sam objasnijo
netaćno,oboica su prelepi kakvi god da su jer to su heroi koi se bore za srbiu
_______
U svakom slucaju, lepsi je bio kao debeo. Tj. obojica, sad se ovaj Djuka potpuno "usukao" i tek ne lici ni na sta.
Nije zbog toga, vec nekim ljudima bas ne stoji kad naglo smrsaju. A slucajno su obojica bas ti tipovi, nekom lepse stoji kad je krupan.netaćno,oboica su prelepi kakvi god da su jer to su heroi koi se bore za srbiu
netoćno,svima stoji,ali pokojna palma i nije bila baš TOLIKO smršala,čini ti se malena..Nije zbog toga, vec nekim ljudima bas ne stoji kad naglo smrsaju. A slucajno su obojica bas ti tipovi, nekom lepse stoji kad je krupan.
Nebitno za temu i da ne spamujemo dalje.
Word salad.ima,već sam objasnijo
Rešio si da nadmašiš Jaguarku u trolovanju?netaćno,oboica su prelepi kakvi god da su jer to su heroi koi se bore za srbiu
Ljudi naučili da to automatski rade na svakoj temi o nečem neugodnom. Uslovni refleks.Sve same patriJote.
to je ono što ti i 98 % vas ovde nonstop radiWord salad.
ne,netrolujem uopšte,sram te bilo!! zar oćeš da kažeš da NISU heroji srbie?!Rešio si da nadmašiš Jaguarku u trolovanju?
Prema svecu i tropar.Vučić proglasio N1 političkim neprijateljem i još jednom "pobedio obojenu revoluciju", kaže - prohujalo sa vihorom
https://n1info.rs/vesti/vucic-progl...obojenu-revoluciju-kaze-prohujalo-sa-vihorom/