- Poruka
- 15.885
Al si mi reko, na mome preteko..ne brini nista, ispaltice vucic pare socijalama poput tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al si mi reko, na mome preteko..ne brini nista, ispaltice vucic pare socijalama poput tebe.
a mozda se skupe i ljudi sa krste pa priloze neki dinar
Jel ti slika motivacija za 100 evra sto cekas od Vucica kao ozeblo sunce?a mozda se skupe i ljudi sa krste pa priloze neki dinar
da znas da jeste. kad budem dobio slikacu moje evre pa cu da metnem, a ne ove sa inetrnetaJel ti slika motivacija za 100 evra sto cekas od Vucica kao ozeblo sunce?
da znas da jeste. kad budem dobio slikacu moje evre pa cu da metnem, a ne ove sa inetrneta![]()
bice toga, jos kako. ima kriminal da procveta.Nije ni meni prijatno kad ljudi nemaju doći će opljačkati , glad nema očiju.
bice toga, jos kako. ima kriminal da procveta.
kao sto vec vise puta pisao, nabavljajte oruzje da bi se odbranili od lopova,migranata, militantnih botova i slicno.
a nz ni prvi komsija koliko godina ceka da te se resi iz nekih njemu ponatih razloga
Pa sad u penziji prodajes muda za bubrege ovde?Ja sam po profesiji veli život drugovao sa oružjem, tako sam zaradio penziju, kao vojno lice.
Pa sad u penziji prodajes muda za bubrege ovde?
AUTORSKA tema.
Stanje sa korona virusom je sve luđe i luđe, sve su veća i veća ograničenja, ljudi masovno gube poslove i radna mesta, te je realna opasnost od nedostatka hrane.
Izolacija i zabrana kretanja i rada čine svoje,ljudi su sve nervozniji i nervozniji, gubitak zaposlenja i radnih mesta tu nervozu postepeno podiže na nivo "eksplozije", samo je pitanje kada će sve te pojedinačne "eksplozije" nezadovoljstva "eksplodirati" u jednu "kolektivnu eksploziju", poznatu u društveno-političkoj teoriji i praksi kao "eksplozija socijalnog nezadovoljstva".
Šta forumaši misle o tome?
socijalni nemir je sirok pojamNišta ne misle...
Ne prete nam socijalni nemiri... mada bi neki voleli da ih bude...
Eh,goli hleb sa lebom,ništa bolje nemasocijalni nemir je sirok pojam
nekad je bio za poboljsanje uslova rada godisnji odmor i te sitnice
pa se posle spalo na isplatu plate i povezivanje staza
sad ce verovatno biti goli hleb i na leba