kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sad si nagrabusio od nekih forumaša![]()
Od kojih li to, zivota ti?!
Pa, kad ga TI i tebi slicni branite, ja nemam potrebu ni da napadam. Jedan pametan covek je jednu staru poslovicu iskoristio za novu "skasku" :Reci mi ko su ti neprijatelji, pa cu ti reci kakav si!
E, kad vidim ko su mi neprijatelji i ko su mojih neprijatelja prijatelji, ja prosto volim sto su to ti koji jesu, da su drugi i drugaciji, znala bih da nesto sa mnom nije u redu!
Ovako, samo vi nastavite8-)
aaaaa
blago meni kad me u isto vrijeme napadaju radikali i hadezeovci na ovom forumu![]()

E, nikome ne valjaš, crni tokyo...![]()
ma sve što ti se dešava u životu dešava s razlogom...
to je moj stav...
eto pa i ovo
neki stari forumaši s ovog foruma će se sjetiti kad sam im još prošle godine govorio kako sam ljevo orjentiran a oni me prozivali ustašom, a kad sam im govorio kako sam se maknuo s hrvatskog foruma upravo zbog ustašoidnima nisu mi vjerovali
eto ipak sad imaju prilike i ovdje da se uvjere...
sve u životu ima razlog...
Значи,подржаваш Уга Чавеза?
aaaaa
blago meni kad me u isto vrijeme napadaju radikali i hadezeovci na ovom forumu![]()
Blago radikalima kad ih u isto vreme napadaju "demokrate", HDZ-ovci i ovi ringispil-"orijentirani"8-)[/QUOTE]
izvrsna formulacija..
samo koji su to...oni sto se okrecu kako vjetar puse ili oni koji se vrte stalno u krug, pa usput zadovolje "sve struje"![]()

Mi smo jedina zemlja u Evropi gde je predsednik vladajuce stranke optuzen za ratne zlocine
ops:
Ma Hag je propala ideja pre nego sto je i postala ideja!
propala ili ne, al' tamo je preminuo/skonchao/odapeo sloba, ex diktator jugoslavije
a i brojni drugi zahvaljujuci njemu >![]()
priznajem, tog dana kad je uginuo sam pustio suzu
onu mushku, najtezu