Пресуда Шашељу

• Začetnik teme Začetnik teme ikana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Како ће се окончати суђење Шешељу?

• Ukupno glasova
    68
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad si nagrabusio od nekih forumaša:mrgreen:

Od kojih li to, zivota ti?!
Pa, kad ga TI i tebi slicni branite, ja nemam potrebu ni da napadam. Jedan pametan covek je jednu staru poslovicu iskoristio za novu "skasku" :Reci mi ko su ti neprijatelji, pa cu ti reci kakav si!
E, kad vidim ko su mi neprijatelji i ko su mojih neprijatelja prijatelji, ja prosto volim sto su to ti koji jesu, da su drugi i drugaciji, znala bih da nesto sa mnom nije u redu!

Ovako, samo vi nastavite8-)

Od kojih li to, zivota ti?!
Pa, kad ga TI i tebi slicni branite, ja nemam potrebu ni da napadam. Jedan pametan covek je jednu staru poslovicu iskoristio za novu "skasku" :Reci mi ko su ti neprijatelji, pa cu ti reci kakav si!
E, kad vidim ko su mi neprijatelji i ko su mojih neprijatelja prijatelji, ja prosto volim sto su to ti koji jesu, da su drugi i drugaciji, znala bih da nesto sa mnom nije u redu!

Ovako, samo vi nastavite8-)

aaaaa
blago meni kad me u isto vrijeme napadaju radikali i hadezeovci na ovom forumu:roll:

:lol::lol::lol::lol::lol:
E, nikome ne valjaš, crni tokyo...:D

ma sve što ti se dešava u životu dešava s razlogom...
to je moj stav...

eto pa i ovo

neki stari forumaši s ovog foruma će se sjetiti kad sam im još prošle godine govorio kako sam ljevo orjentiran a oni me prozivali ustašom, a kad sam im govorio kako sam se maknuo s hrvatskog foruma upravo zbog ustašoidnima nisu mi vjerovali

eto ipak sad imaju prilike i ovdje da se uvjere...

sve u životu ima razlog...

ma sve što ti se dešava u životu dešava s razlogom...
to je moj stav...

eto pa i ovo

neki stari forumaši s ovog foruma će se sjetiti kad sam im još prošle godine govorio kako sam ljevo orjentiran a oni me prozivali ustašom, a kad sam im govorio kako sam se maknuo s hrvatskog foruma upravo zbog ustašoidnima nisu mi vjerovali

eto ipak sad imaju prilike i ovdje da se uvjere...

sve u životu ima razlog...

Значи,подржаваш Уга Чавеза?

Nismo mi te srece da taj ostane u zatvoru!Mi smo jedina zemlja u Evropi gde je predsednik vladajuce stranke optuzen za ratne zlocine,a narod te mucene zemlje,umesto da se pokrije po usima,jos i glasa za njega.Strasno.Iskreno se nadam da ce se makar moja deca smejati svemu ovome,a ne da sa 18 godina,kada dobiju pravo glasa na izborima,ponovo na listicu procitaju njegovo ime!brrr...jeza me prodje od te ideje

dok im je 'veliki ideolog' sheshelj na chelu liste, uopshte ne brinem da ti mogu da osvoje neku vlast.
taman se grdi uzdignu i kao operu, a ludi vojvoda ih podseti ko su i shta su:)
zato,
bolje to,
nego da mi se maskiraju, nose kompove u dzamiju i dele cvetje po knezu, kao shatro, oni su neki pristojan svet
yep....right...:roll:
zato, samo nek' je vojvode :lol:

Ma Hag je propala ideja pre nego sto je i postala ideja!

propala ili ne, al' tamo je preminuo/skonchao/odapeo sloba, ex diktator jugoslavije
a i brojni drugi zahvaljujuci njemu >
ikon_jailbird.gif

Како ће се окончати суђење Шешељу?
Најтежа могућа казна
До 10 година
До 5 година
Ослобађајућа пресуда

on je ,doživotno zarobljen u sopstvenoj pameti
ne treba mu ništa više

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back