Престолонаследников рођендан

..Bez kralja ne valja...
..treba da se vrati..ja sam za..
Ето вам га за џабе(ако треба платићемо вам да га усвојите, већ је покатоличен тако да је спреман за домовницу:per::per::per:). У Србији нам не требају папски ''малтешки витезови'', нека вас Кроате јаше ако вам без њега не ваља. Овде га држава финансира од порез и намета сиротињског, да би држао чајанке и рекламирао као је ''дарежљив и хуман''. Ти који стално помажу људима пред камерама су обично најгори по оне којима помажу.

Свако има своје мишљење, али би га требало износити по опће културним нормама, без разлике на политичка и друга опредељења.

Нисам се надао, али сам мислио да се људи лако заводе на туђе цаке, и то сте ми потврдили. Теми излази рок, и сада ми је драго да сам је поставио. Много сам сазнао за ових неколико сати. Ево вам захвалнице за честитке.

Канцеларија Њ.К.В. Престолонаследника Александра II

--------------------------------------------------------------------------------

The Office of H.R.H. Crown Prince Alexander II

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

PRESTOLONASLEDNIK ALEKSANDAR OBELEŽIĆE ROĐENDAN PRIVATNO SA PORODICOM

Beograd, 17. jul 2009. – Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar obeležiće danas svoj rođendan, privatno, u krugu svoje porodice u Kraljevskom dvoru.

Prestolonaslednik Aleksandar najtoplije se zahvaljuje svima koji su uputili čestitke povodom njegovog rođendana.

- KRAJ -

--------------------------------------------------------------------------------

Odnosi s javnošću
Kraljevski Dvor
Beograd 11040, Srbija
Tel: +381 11 306 4000
Fax: +381 11 306 4040

Posetite www.dvor.rs
Public Relations
The Royal Palace
Belgrade 11040 , Serbia
Tel: +381 11 306 4000
Fax:+381 11 306 4040

Please visit: www.royal.rs

Данас је Престолонаследнику Александру Карађорђевићу Рођендан.

Сретан вам Рођендан Престолонаследниче, и на многаја љета.

Ко жели да му лично честита рођендан то може овде на е-маил; hrh royalfamily.org

Поставио сам тему само за данас, јер ме интересује да ли знамо да честитамо рођендане принчевима, краљевима и престолонаследницима. Да ли неко има Бонтон како се то ради? Да ли ми уопште имамо смисла за односе са таквим личностима? На вама је да покажете на ком сте нивоу лепог понашања.

On je stvarno "takva licnost"... Cestitao bih mu ja, ali se plasim da me nece razumeti...

....evo jedna pjesma, istinita nazalost....

Daj ustani Karađorđe neumrli srpski sine
pa da vidiš šta to danas praunuci tvoji ćine
mjesto da su vojskovođe i da narod svoj predvode
oko sebe okupljaju odpadnike i izrode

a naslednik srpskog trona nudi bruku i bezsudje
porucuje iz Londona postanite sluge tudje
prihvatite jaram robstva sto vam danas zapad nudi,
pa zar ne zna da volovi trpe jaram a ne ljudi,
a nijednu rijec nezna na jeziku prađedova,
da bog da ga do vidova stigla kletva Lazarova,

ne bole ga rane grdne nit potoci srpske krvi
zar se tako tvoja loza Karađorđe obestrvi

prezreli bi i prokleli odpadnika srpske slave,
hrabri srpski vladaoci najumnije srpske glave
Cetinjski bi Sveti Petar kleo ove vjerolome
sto sastaju grdnu bruku Pravoslavnom rodu svome
i vile bi proplakale sa Lovcena i Oplenca
u grob bi se prevrnuo pjesnik Luče i Vijenca
i jos bi se Petar prvi prevrenuo u grobnici
sto njegovi praunuci postadose izdajnici,
pito bi se Aleksandar Petrovića sin od Ive
zar su srpske kolijevke mogle takve da odnjive.

Po djelima prađedova pokoljenja nova sude
nekom slava nekom bruka Karađorđe …

zato ti je zadnji pozdrav od naroda iz Srbije,
upamet se Aleksandre ako ti vec kasno nije.

Драги наш некрунисани краљу,
желим Вам много здравља, среће у животу и браку са прекрасном принцезом, са жељом да одржите још много хуманитарних балова и пригодних свечаности, али, уз своје дужно поштовање, морам нешто да Вас приупитам: Па, зашто, човече, нисте још научили српски? :eek:
П.С. Ево, Астродита је вољна да Вас упути у непрегледне тајне матерњег нам језика, и то без икакве материјалне надокнаде! :)
:hvala:
:bye:

Back