Zarko Broz je bio ruski oficir za vreme 2. svetskog rata, visestruko odlikovan za junastvo, u bici za Moskvu ranjen i izgubio desnu ruku.
Toliko o neznanju.
U cetnicke izmisljotine o Titu niko normalan ne veruje.
Жарко Броз је био обична пијандура и вуцибатина, а ти ми ниси одговорио како објашњаваш то да је добио кућу на Дедињу иако није радио нигде и нема дана радног стажа? Такође ниси објаснио одакле унуцима покојног ћопавог вила у Лацковићевој 5 око које су се тужакали неколико година. Сва је штампа о томе писала.
Не знам о окојим четничким измишљотинама пишеш?
Dokaz da je ucestvovao u zlocinima je....? Sta?
То што је био припадник 25. домобранског пука( или сатније, ако ти је тако лакше) која је на простору Поцерине и Мачве водила битку у лето 1914. године. Ваљда толико знаш о Првом св, рату и Церској бици? не мислиш ваљда да ћу те сад томе подучавати?! Књигу у шаке, па крени...
"Obznanom" i uvodjenjem sestojanuarske diktature vlast je pokazala da je diktatorska, nedemokratska. Nakon sto su komunisti poceli da dobivaju sve vecu podrsku medju narodom kralj je odlucio da íh ukloni "zakonskim metodama".
Обзнаном је спречена терористичка активност злочиначке организације зване КаПеЈот. Диктатуром је спречен политички сукоб већих размера, док се не успостави нормалан политички дијалог између странака и то нема везе са комунистима.
Ne govorim o oslobodjenju od Turaka, vec o onima izmedju 2 rata.
Tito je stvorio potpuno novu Jugoslaviju, ravnopravnu za sve, naprednu, modernu, mocnu, uglednu i perspektivnu, sve ono sto Kraljevina nikad nije bila.
.
ЈБТито је створио толико равноправну државу за све осим за Србе. Одговори ми конкретно да ли је подела српског етничког простора на неколико делова и цепање Србије на три дела, доприносило равноправности српског народа у односу на опстале. Такође, одговори ми конкретно да ли сматраш да је Устав из 1974, којим је републикама дат ниво државности био у циљу јединства или разградње државе?
Е да, Краљевину СХС, касније Југославију су створила три народа и занима ме шта је то што је ма кога чинило неравноправним?
Svi su njega razumeli savrseno, a prebacivanje nekom nepoznavanje jezika zbog dijalekta je rezultat nemoci i mrznje prema komunizmu, nista drugo.
Covek bio prijatelj sa najvecim i najmocnijim svetskim drzavnicima sve vreme svoje vladavine... Druzio se sa kraljicama, kraljevima, najpoznatijim knjizevnicima, holivudskim glumcima, ali eto, ti kazes da nije znao progovorit reci kako valja...
Њега нико није могао разумети ама баш ништа. Његов назови говор био је жешћи и од Младена Трајковског Јупитеријанца.
Чекај, а са ким је то Краљ био непријатељ, осим са Хитлером? Краљ је и убијен зато што је представљо симбол отпора фашизму у Европи.
Овај аргумент о краљевима и краљицама ти је жешћи. Да ли знаш, рецимо, са којим краљевским лозама је у роду породица Карађорђевић?
Kad se bradonje iz 90-tih kunu u Drazu i masu njegovim slikama i kad idu u wc, onda treba postovati njihovu volju da su oni Drazini "rodoljubi".
Ово је теби неки аргумент? Па и ЈБТито се клео да је комуниста па на гробу нема петокраке.
Tesko da Seselj moze da bude nepravedno optuzen za bilo sta, ali cak i da bude, bolje je za covecanstvo i planetu Zemlju.
Ти очигледно знаш нешто више од хашког тужилаштва, тако да очекујем да им се јавиш.
За човечанство на Земљи није добро да било ко буде неправедно оптужен. То смо сви осетили у марту 1999.