PRESEDNIK PARLAMENTA "HRVAT"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Norma Kampl:
А, ваљда Дулић сам најбоље зна.

Ја сам га директно чула да се изјаснио као - Југословен.

А где му је држава, мислим ако је Југословен, нек води парламент Југославије?!

Његово право, и приватна ствар

Кад си јавна личност имаш мало тога приватног, а поготово кад си на изузетно високој државној функцији. Требало би да полажеш рачуне јавности о свему за шта постоји интерес јавности и да будеш стално под буним оком јавности!
Нема приватности на јавној фунцији!

Jelena87:
Zalim i ja iako nisam Hrvatica..........Ja ne znam stvarno jesmo mi nesposoban narod kad nam tudjini moraju biti na najvaznijim funkcijama??!!
Nismo nesposobni, samo nas DOS (evo vec sedam godina) onesposobljava.
Puci ce tikva u koju sada duvaju, tu nema spora.
Tadic je danas izjavio nesto u stilu: " Ja znam ko ce biti direktor BIE, ali o tome nisam jos razgovarao sa Kostunicom, da se ne kvare koalicioni sporazum..."
Kaze, bice to "nestranacka "licnost koju ce ON licno da postavi na tu funkciju.
Sve se bojim.
A i da je tako, sto ne obavesti Kostunicu, nego se ovaj obavestava preko medija, kao i ja sto sam.
Videcete, nije ovo dugog veka, previse se oni mrze i poturaju jedni drugima. Fotelje jesu ono sto ih spaja, vlast je slast" ali, nece dugo.

*BILJA*:
Nismo nesposobni, samo nas DOS (evo vec sedam godina) onesposobljava.
Puci ce tikva u koju sada duvaju, tu nema spora.
Tadic je danas izjavio nesto u stilu: " Ja znam ko ce biti direktor BIE, ali o tome nisam jos razgovarao sa Kostunicom, da se ne kvare koalicioni sporazum..."
Kaze, bice to "nestranacka "licnost koju ce ON licno da postavi na tu funkciju.
Sve se bojim.
A i da je tako, sto ne obavesti Kostunicu, nego se ovaj obavestava preko medija, kao i ja sto sam.
Videcete, nije ovo dugog veka, previse se oni mrze i poturaju jedni drugima. Fotelje jesu ono sto ih spaja, vlast je slast" ali, nece dugo.
sve oni znaju sto treba da urade, prave se naivci ali cekajmo malo pa cemo videti sramotu..

tokyo:
pretjeruješ...

a Srba ima i u naši redovima gore na dobrim funkcijama i položajima...
samo su pametni i 90ih su odlučili da su i oni Hrvati...i lijepo su ostali na položajima sve do danas netaknuti...
Hm..a kako se to odluchuje da si neshto shto nisi?
Jel to znach da svako ko nije Hrvat nije mogao da zadrzi funkciju?:)
Pa ako je tako ko vama daje za pravo da ikoga prozivate shto se buni da je Hrvat izabran za precednika srpske skupshtine...

Enfroz2891.:
Hm..a kako se to odluchuje da si neshto shto nisi?
Jel to znach da svako ko nije Hrvat nije mogao da zadrzi funkciju?:)
Pa ako je tako ko vama daje za pravo da ikoga prozivate shto se buni da je Hrvat izabran za precednika srpske skupshtine...

pa znam ljude koji su za vreme Juge govorili da su Srbi a 91 odjednom postali veliki Hrvati a još k tome na visokim su funkcijama

ista stvar i sa ljudima koji su u vrijeme SFRJ pljuvali po svećenicima a danas stoje u prvom redu na Sv. Misi

:shock: :shock: :shock:

*BILJA*:
Hajde, protumaci mi, neukoj!
Prevedi od reci do reci, i protumaci, hoces?!
Није то сам ствар дословног превода, иако је, наравно и то битно. Већ ширег, комплетнијег тумачења.

Ви сви ту видите - лошу намеру. А ње - нема.

Друго, изјава је у ствари сасвим логична. Не тражи се у њој бомбардовање Србије.

Управо је - ту садржан жестоки протест против тога.

У контексту онога што се, на жалост ВЕЋ ДЕШАВА, "ако нам стварно желите добро, кад сте већ предузели једну тако гнусну ствар, урадите то, за шта се декларативно залажете - скините с власти злотвора".

Друга је ствар што се после показало како је СМ и режим њима био само изговор.

Мислим да је ту и Ђинђић био, напросто - наиван.

Strela:
А где му је држава, мислим ако је Југословен, нек води парламент Југославије?!
То, у овом случају, доиста нема значаја. Овде још увек постоји, (и законска) могућност да се неко изјасни и као Југословен. Уосталом, свако има право и како год другачије хоће. Не мешати држављанство с тим.

Кад си јавна личност имаш мало тога приватног, а поготово кад си на изузетно високој државној функцији. Требало би да полажеш рачуне јавности о свему за шта постоји интерес јавности и да будеш стално под буним оком јавности!
Нема приватности на јавној фунцији!

Опет - у овом контексту то, стварно, нема никакве везе.

Битне су неке друге ствари кад си јавна личност, али, ово, не.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back