zelim da kupim presu za kosu u nadi da cu moci kosu, koja je inace gusta i prirodna, sa njom lakse oblikujem, a da ne idem kod frizera. Ima li neko iskustva sa ovom spravom u kucnim uslovima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde preporučite nešto od preparata koji se koriste da zaštite kosu od prženjaSilikonske kapi?
![]()
Ajde preporučite nešto od preparata koji se koriste da zaštite kosu od prženjaSilikonske kapi?
![]()
![]()
po meni nabolje kapi za suve krajeve su iz Avona, to koristim vec godinama i prezadovoljna sam
preporucujem![]()
Pa jel to za pre ili posle peglanja?
Ja sam juče prvi put probala jednu sa keramičkom oblogom, mineralima i naelektrisanim jonima koja se koristi na suvoj kosi i oduševljena sam efektom.![]()
A koja je to? I kakve su cene generalno?
To je ova http://www.babyliss.com/products/fr/pro230steam/st88e.php, a cene možeš sama proveriti na netu.![]()
Nikad cula za ovu marku. Gde se to prodaje?
P. S. Hvala za link![]()
Posle, ja ih imam, nrucila ih tek ovog meseca nakon sto godinama slusam hvalospeve o njima i planiram da ih narucujem redovno koliko su dobre, a uz to im je i miris divan
Ja koristim one za suve krajeve, ali postoje sjajne i za glatkocu kose.
Vec dva meseca koristim njihove sampone (jer od pre par meseci radim sa Avonom, pa eksperomentisem s anjihovim proizvodima) i kombonujem ih sa L'orealovim i Schwarckopfovim maskama, rezultati su super, iako stalno narucim drugi![]()
Čula sam i ja za njih, ači trenutno koristim neke druge za posle... mada ipak mi treba nešto za pre...