snoshaj efendija Elita Poruka 19.456 22.04.2005. u 00:31 - Prerano... Šta to stvarno znači ? #51 Devilishgirl: ..."velike ljubavi nikad ne pucaju radi sitnice i gluposti"... Kliknite za proširenje... Nemoj mi samo reci da sam opet rekao nesto sto nema veze sa realnoscu.
Devilishgirl: ..."velike ljubavi nikad ne pucaju radi sitnice i gluposti"... Kliknite za proširenje... Nemoj mi samo reci da sam opet rekao nesto sto nema veze sa realnoscu.
D Devilishgirl Poznat Banovan Poruka 8.271 22.04.2005. u 00:34 - Prerano... Šta to stvarno znači ? #52 oni prebrode sitnice i gluposti..uvek..e to je ljubav
Hellen Buduća legenda Poruka 29.969 22.04.2005. u 19:24 - Prerano... Šta to stvarno znači ? #53 Немојте ми само рећи да сте сви ви у 15. имали ''велике'' и ''праве'' љубави које су трајале од сада до вечности!!!
Немојте ми само рећи да сте сви ви у 15. имали ''велике'' и ''праве'' љубави које су трајале од сада до вечности!!!
snoshaj efendija Elita Poruka 19.456 22.04.2005. u 19:40 - Prerano... Šta to stvarno znači ? #54 Hellen: Немојте ми само рећи да сте сви ви у 15. имали ''велике'' и ''праве'' љубави које су трајале од сада до вечности!!! Kliknite za proširenje... Velike mozda nismo ali prave jesmo.
Hellen: Немојте ми само рећи да сте сви ви у 15. имали ''велике'' и ''праве'' љубави које су трајале од сада до вечности!!! Kliknite za proširenje... Velike mozda nismo ali prave jesmo.
vd Domaćin Poruka 3.147 22.04.2005. u 22:03 - Prerano... Šta to stvarno znači ? #55 Hellen: Немојте ми само рећи да сте сви ви у 15. имали ''велике'' и ''праве'' љубави које су трајале од сада до вечности!!! Kliknite za proširenje... # a zašto da ne ??? # i koje su to odgovarajuće ili idealne godine za pravu i veliku ljubav ???
Hellen: Немојте ми само рећи да сте сви ви у 15. имали ''велике'' и ''праве'' љубави које су трајале од сада до вечности!!! Kliknite za proširenje... # a zašto da ne ??? # i koje su to odgovarajuće ili idealne godine za pravu i veliku ljubav ???