Препознајте свој знак

Pa polazim od cinjenice da ako postoji neki sistem da ti neko prorekne sudbinu to bi se proculo i svi bi saznali svoju buducnost.....Jedino ako te metode drze u tajnosti onda bi imalo neke sanse da se moze ''zaviriti'' u buducnost, ali to svakako nije dostupno svakome....
Uglavnom stojim iza toga da se psiha moze nekako objasniti kroz natalnu jer se to korisnim pokazalo u praksi i pritom kontam da ove natalne sa neta nisu tako precizne kao one koje licno za tebe izradi osoba bas ''obucena'' za tako nesto, koja ce se izradi iste, metodicki posvetiti :)

Poslednja izmena:
Psihički profil može da se proceni u natalu, čak šta više to se radi i kada osoba ne pita za to, a uglavnom ne pita, to nikoga ne zanima, nego astrolog to za sebe proceni, kako bi znao od čega je čovek satkan i kako mu ispričati i koliko mu se može reći.....To ne znači da se postavljaju dijagnoze i prepisuju medikamenti...;)

Poslednja izmena:
1) Рак
2) Водолија
3) Девица
4) Ован
5) Шкорпија
6) Близанац
7) Јарац
8) Лав
9) Рибе
10) Вага
11) Бик
12) Стрелац

Колико видим неки сте успели да погодите, неки не.
Ово је био мој мали експеримент, да видим да ли има много истине у астрологији, пошто сада то желим да утврдим.
Кад год читате овако хороскоп, пише: Овнови су храбри, енергични, страсни итд. Слично се може наћи и код лава, шкорпије, стрелца.
Међутим када нема имена знака, онда је већ мали проблем за неке. Ови што су погодили вероватно добро знају астрологију, мада видим и да нисте 100% погодили.

Ево ја себе рецимо проналазим скоро у сваком знаку. Тренутно се осећам као рак, вероватно јер смо сад у знаку рака.
Моје особине више вуку на шкорпију него на јарца (вага подзнак) у ком сам. Добро, имам ја особине јарца, али некако нисам ни као он. Имам неке особине и овна, а највише од шкорпије.

Мене већ неко време занима та тачност астрологије. По мени је глупост и будалаштина да неке тамо звезде и планете делују на нас и то што се астрологија ослања на стара античка тумачења која су смешна за науку (геоцентризам). Али опет ми није јасно откуд те особине. Неки људи су ко јарчеви, амбициозни, попели би се на највишу планину (највиши положај у друштву) што је моја нека одлика, увек имам жељу да будем неко и нешто да се покажем свима и још важније да будем главни, да одлучујем о свему. Опет, знам бити много љубоморан, посесиван, жељан освете, мистериозан као шкорпија, ово је највише на пољу љубави. На овна вучем што сам некад експлозиван, пукнем брзо, изнервирам се, то траје 15 мин и онда се смирим исто за толико и после сам као да се ништа није десило. Мада не срљам, него унапред гледам шта да урадим и смишљам планове.

По мени сви имамо неке особине од свих знакова, ал се поједине издвајају. Астрологија је будалаштина, не верујем да може предвидети будућност јер ми никад то није урадила. Али ми те особине нису јасне, та психолошка страна. Ја бих то повезао са нечим другим, са месецом у ком се особа роди, не знам: јануар, зима, људи су сурови, хладни ко зима, мада ја скоро да нисам такав. Можда је то због климе, откуд знам, али до планета и звезда сигурно није јер доказа нема.

Zaboravio si kinesku astrologiju. Tamo je recimo zec ili mačka najbliža raku. Tako da nije čudo što su neki pogrešili.

:mrgreen:

1006291_683913148292333_293589589_n.jpg

Back