DOKONI UM
Iskusan
- Poruka
- 6.928
Ma NEEEEEE ... Hvali se da ima i asfalta tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hemi, nisi sam! Gledacemo to propadanje zajedno!HEMI 426:GoldenLady:Skorpion - samosazaljevajuci destruktivci
hehehe...ja sam 2pla skorpija...bice mi jako zao sebe dok budem unistavao svet... 8)
nesons:Izgleda da vam nedostaje LIVADA !!!![]()
( SKROZ STE ZABORAVILI NA NJU )
storm cloud:На овом форуму влада мртва трка између вага и стрелаца. 8)
DOKONI UM:nesons:JudgeDred:Molio bih ljude dobre volje iz Novog Sada,da ako su u prilici mi pošalju slike stadiona RFK Novi Sad na Detelinari !
Unapred zahvalan!
Nema tu sta da se vidi !
Poljana ogradjena zicom , na jednoj strani tribine...
Ako planiras da "zaigras" za Novi Sad , bice ti dobro - jer bices u Novom Sadu !
Hajde STORM ... ovo je posao za Tebe...a i Tvoj je kraj...
DOKONI UM:nesons:Izgleda da vam nedostaje LIVADA !!!![]()
( SKROZ STE ZABORAVILI NA NJU )
Evo polazim da nabavim GLOGOV KOLACjer će se sada povampiriti HEROJI NAŠEG NEBA : Ice Proka i Fire Mungos iz epizode "Tandem padobranski skokovi" u podnaslovu : Ko preživi smaranje na forumu-preživeće i skokove !!!
![]()
storm cloud:DOKONI UM:nesons:JudgeDred:Molio bih ljude dobre volje iz Novog Sada,da ako su u prilici mi pošalju slike stadiona RFK Novi Sad na Detelinari !
Unapred zahvalan!
Nema tu sta da se vidi !
Poljana ogradjena zicom , na jednoj strani tribine...
Ako planiras da "zaigras" za Novi Sad , bice ti dobro - jer bices u Novom Sadu !
Hajde STORM ... ovo je posao za Tebe...a i Tvoj je kraj...
![]()
![]()
DOKONI UM:A daaaa krenulo te je...
Sad će i slike fudbalera...kako se tuširaju![]()
nesons:DOKONI UM:A daaaa krenulo te je...
A to bi ti voleo da vidis ?
Ako insistiras ?...![]()
cu da pronadjem
DOKONI UM:nesons:DOKONI UM:A daaaa krenulo te je...
A to bi ti voleo da vidis ?
Ako insistiras ?...![]()
cu da pronadjem
Ma neka ne moraš...verujem ti da imaš.![]()
Mlado i lepo - evo te.Anja :*:mene nidje![]()
Anjice nemoj da ubacim "onaj kolaž" :wink:Anja :*:mene nidje![]()
dokoni, pretis mladoj i lepoj? :shock:DOKONI UM:Anjice nemoj da ubacim "onaj kolaž" :wink:Anja :*:mene nidje![]()
mens:dokoni, pretis mladoj i lepoj? :shock:DOKONI UM:Anjice nemoj da ubacim "onaj kolaž" :wink:Anja :*:mene nidje![]()
mens:dokoni, pretis mladoj i lepoj? :shock:DOKONI UM:Anjice nemoj da ubacim "onaj kolaž" :wink:Anja :*:mene nidje![]()
ma, znam. samo gledaj da robert coban ne sazna... :wink:DOKONI UM:mens:dokoni, pretis mladoj i lepoj? :shock:DOKONI UM:Anjice nemoj da ubacim "onaj kolaž" :wink:Anja :*:mene nidje![]()
Pretnja ? Ma neee malo je duga priča...ali u suštini Anja ima kolaž mojih a ja kolaž njenih photki...znaš ono : The best of![]()
mens:ma, znam. samo gledaj da robert coban ne sazna... :wink:DOKONI UM:mens:dokoni, pretis mladoj i lepoj? :shock:DOKONI UM:Anjice nemoj da ubacim "onaj kolaž" :wink:Anja :*:mene nidje![]()
Pretnja ? Ma neee malo je duga priča...ali u suštini Anja ima kolaž mojih a ja kolaž njenih photki...znaš ono : The best of![]()