Pera_Zdera
Domaćin
- Poruka
- 3.555
Slika Barbike.
Nemam vremena da trazim.
Nemam vremena da trazim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:storm cloud:
E ova ti je bas dobra... Ruka ti se pozlatila...
Ipak neko misli i na mene![]()
. . .:
underwater:003...
![]()
storm cloud:. . .:
Супер је, ..., имаш пиће за ову сличицу. :wink:
tj. montazno-demontaznom Bosku!!!! :wink:DOKONI UM:Deluje mi kao da su na "privremenom montažno -demontažnom drumsko - železničkom mostu" ali avaj godina odaje da to nije moguće... 8)
mens:tj. montazno-demontaznom Bosku!!!! :wink:DOKONI UM:Deluje mi kao da su na "privremenom montažno -demontažnom drumsko - železničkom mostu" ali avaj godina odaje da to nije moguće... 8)
"Svi su jednaki rece budala"GoldenLady:
. . .:"Svi su jednaki rece budala"GoldenLady:![]()
Ja sam samo citirao jedan grafit u Zmaj JovinojGoldenLady:. . .:"Svi su jednaki rece budala"GoldenLady:![]()
Kakva ironija!
Sad mi tek nije jasno ko je budala, a ko jednakiji :shock: :?
Pera_Zdera:Slika soka od breskve.
peach:Pera_Zdera:Slika soka od breskve.
dobro sam prosla!
![]()
od mojih silnih njanjavih postova,mog'o me neko ilustovati u vidu teglice pekmeza! :?
mislis,onako za dezert sa slagom...hm...to je vec perverzija i bludna mastanesons:peach:Pera_Zdera:Slika soka od breskve.
dobro sam prosla!
![]()
od mojih silnih njanjavih postova,mog'o me neko ilustovati u vidu teglice pekmeza! :?
Mozda je bolji kompot ...?
peach:mislis,onako za dezert sa slagom...hm...to je vec perverzija i bludna mastanesons:peach:Pera_Zdera:Slika soka od breskve.
dobro sam prosla!
![]()
Mozda je bolji kompot ...?![]()
nesons:peach:mislis,onako za dezert sa slagom...hm...to je vec perverzija i bludna mastanesons:peach:Pera_Zdera:Slika soka od breskve.
dobro sam prosla!
![]()
Mozda je bolji kompot ...?![]()
bilo bi , ako bi sok od kompota klizio po telu ,...pa sve do usana ,....a vrhom jezika dodirujes ....mmmm![]()