Pa i da ima odrzavanja opet je sve na strani dizelasa.
Uradis dizne za 400€,stavis nov set kvacila sa plivajucim zamajcem za 400-500€,turbinu uradis za 200-250€ i kad sve saberes sve resavas sa ustedom za jednu godinu ali je poenta da na dizelasima ne crkava tek tako odjednom sve i da to sto ovaj huskac protiv dizelasa pise gluposti je samo najobicnija glupost.
Pa ja sam dosad promenio bar 50 dizelasa i nikad ni na jednom nisam nista radio nit me je sta zakacilo.
a al valjda bi me nekad nesto sacekalo od tolikih kola. S obzirom da dosad nisam nijednu turbinu remontovao,da nisam nijednu diznu remontovao i da sam promenio svega 3-4 plivajuca zamajca to znaci da kad se uzme dobar auto da to ulaganje nece biti stavka u budzetu kuce nego ce se samo odraditi veliki servis kao i na benzincu i voziti auto sa osmehom na licu.
E sad ako uzmes auto koji je sumnjivo jeftin i vidis da mu je na satu 150k km a da je star 15 -16 godina onda je normalno i da te sustignu ta ulaganja.
Danas mi jedan forumas sa drugog foruma javi da je njegova komsinica kupila Bravo 1,9 Mjet iako joj je on predlagao jedan moj drugi auto i zakucao joj je motor i sad ona pita njega dali bi ja da se menjam za taj moj auto. Prvo sto je mene iznendailo da je uspeo da zakuca 1,9 M-jet motor jer je opste poznat kao mrcina od motora a drugo je da nisam bas tolika budala osim ako ce da mi da Bravo za 1500€ da mogu da uradim motor po PS-u .

A mora malo i da plati penal jer nije htela da uzme dobar auto nego je vijala jeftino i na kraju dobila-jeftino.