moljac1
Primećen član
- Poruka
- 589
Bolja opcija je JTD,kakav twinspark.Lutrija je naci dobrog,a odrzavanje nije bas jeftino.Da ne spominjem potrosnju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље додај 500 евра и узми Алфу 147, она је и лепша и више "спортски".
Bolja opcija je JTD,kakav twinspark.Lutrija je naci dobrog,a odrzavanje nije bas jeftino.Da ne spominjem potrosnju.
misliš ovako nešto?
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6396489/alfa-romeo-147-16-16v
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6483276/alfa-romeo-147-16-16v-tspark-plin
hmm, lepo izgleda i ovaj auto je u igri.... uz 206cc
ford ka ste popljuvali, tako da sam se malo ohladio od njega mada ima neki otkačeni glomazni dizajn, odudara od drugih vozila što me je privuklo
- - - - - - - - - -
što se kilometraže tiče, šta ako je realna kilometraža npr 300 000km? koliko motor auta još može da izdrži? čudi me u oglasima kako svi deluju kao novi na slikama....
ovaj je džabe, što me i brine inače bi ga uzeo
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6442511/peugeot-206-cc
Evo ti veoma prosto objasnjenje ako se opredelis za Alfu:
Ako budes hteo 1.9 JTD odresi kesu za 600-700 vise od neke "srpske" cene ako treba ako hoces neki fenomenalan primerak bez problema.
U suprotnom uzmi 1.6 - 2.0 Twin Spark i ne razmisljaj, batali te price da su otvarani, da ne valjaju, puno trose itd, dobri su im apsolutno svi motori. Jedino izbegavaj Selespeed menjac kod 2.0![]()
Treba mi glas razuma da li uzeti novu Mazdu 3 Revolution paket ili polovnog BMW F30 320d, sport line,koza,automatski menjac, 143000 km??
Treba mi glas razuma da li uzeti novu Mazdu 3 Revolution paket ili polovnog BMW F30 320d, sport line,koza,automatski menjac, 143000 km??
То је та чувена километража, а и да је права следује му велики сервис.
Novo je novo i naravno da je bolje uzeti Mazdu mada je BMW izgledniji i veca si faca sa njim.
I BMW ima lanac na motoru tako da velikog servisa nema. Treba samo da mu se promeni pk kais i spaner ukoliko je potrebno a to sve sa zamenom ulja i filtera kosta oko 140€. Kvarova kod BMW-a na toj kilometrazi nema i oni u praksi krecu tek posle nekih 250k km ali i tad nisu to kvarovi za uzbudjivanje nego ode nosac mota,plivajuci zamajac....jbt ne znam sta to odlazi na BMW-u jer kad bolje razmislim samo te dve stavke su problematicne dok sve ostalo je uvek bilo ok.
Novo je novo i naravno da je bolje uzeti Mazdu mada je BMW izgledniji i veca si faca sa njim.
I BMW ima lanac na motoru tako da velikog servisa nema. Treba samo da mu se promeni pk kais i spaner ukoliko je potrebno a to sve sa zamenom ulja i filtera kosta oko 140€. Kvarova kod BMW-a na toj kilometrazi nema i oni u praksi krecu tek posle nekih 250k km ali i tad nisu to kvarovi za uzbudjivanje nego ode nosac mota,plivajuci zamajac....jbt ne znam sta to odlazi na BMW-u jer kad bolje razmislim samo te dve stavke su problematicne dok sve ostalo je uvek bilo ok.