Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dule i igi su preprodavci pa zamajavaju narod. Treba biti svestan kada se sa autom od pola miliona km uputite negde, noviji automobili su jednostavno nepopravljivi danas. Nema improvizacije, nema rezervne kape ili ruke u gepeku. Ima samo čekanje šlepa i dobardan 500 evra.
Ne moze ni na guranje da se upali, stariji automobili to mogu bez problema, ako zeza akumulator, anlaser...

Dule i igi su preprodavci pa zamajavaju narod.
Samo kad ti ne zamajavas taj narod nego ga lazes kako stignes.
Mi bar pusemo iz iskustva a koje ti nemas. Internet strucnjak.
Kad vec vozis taj neki BMW jel visis konstantno po majstorima ili ga vozis? DPF ti riknjava tedovno kao i sve ostalo sto si nabrojao?
Pa naravno da ne al ti moras fa obđanjujes narod i lazes na forumu. Bolest.

Nov, nov, nov iz švice :mrgreen:

IMG_20240920_000516.jpg

IMG_20240920_000545.jpg

Taze olupine.

A ti kad bi udario spreda svoj auto bacio bi ga na otpad?
Naravno da bi ga popravio.
Uveliko i zavisi koliko je udaren ali u vecini slucajeva se to resi zamenom delova i opet auto sluzi kao sto je i sluzio.
Ja havarisane ne uzimam i nikad nisam ni uzimao ali ko ima zivaca i vremena da ceka da se to napravi sto da ne ako dobije dobru cenu.
Rodjak je zako pre 8 godina udario Oktaviu i napred i bocno i mislio da treba na otpad da je tera a onda mu ja dam brojeve telefona od dobrog limara i farbara i evo i dan danas je vozi s osmehom na licu.
Druga stvar koja je cinjenica je da je 90% automobila iz inostranstva farbano. Zasto?
Kasko osigurana kola i svake godine se pregleda da li ima nekih ogrebotina ili udaraca i iskoristi se kasko da se ne bi bezveze placao.

Evo gledam u španiji svi voze dačije duster. Kada pogledam na oglasima nema nijedne ispod 8 soma. A uzo bi neku malo očešanu imam gde da je sredim ili da stoji za sledeći put kada dođem. Imam i nekog šustera lakirera.

Ima lepih automobila

Pogledajte prilog 1615991
Pogledajte prilog 1615995
Ako se ne varam ova mečka ima 20 godina. Meni najlepša.
Taj nije za Srbiju koliko se sećam motori u njemu su veliki a auto je extra tkz strela

Evo jedne ljute makine sa F1 tehnologijom za celih 830€ (nije fiksno) .Sta se desava kad F1 tehnologija priđe 200k km ima i tehnički .. :)
Pogledajte prilog 1617730
Taj je udaran, ne ide ova maska u početnom paketu gde su retrovizori i kvake crni. Verovatno nema ni klimu. Skoro sam gledao fiat 500 koji ima panoramu i ksenone a nema klimu, normalno iz švice :lol:

Da ta mečka nema ispod 3.0

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back