Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jbg mario mora da si pijan..ja se bas navozo francuza, premekani su u poredjenu sa svabama..sve od sjedista do vjesanja..
Nisam pijan tvrdi su vešanje im je kao golf, sedišta tvrda (hyundai ima mekša)

Dakle to je mit i legenda da su francuzi udobni i mekani. Danas su tvrdi ko i svaki drugi auto koji ima 100+ ks

Jer drugačije pogineš.

Ma kakvi C3 to je smesan auto, zenski auto...306 je ozbiljna masina od motora, upravljivosti, osecaja za volanom, udobnosti....ali nista preterano, danasnji automobili nemaju to, elektronika je preuzela.
Nije bio ozbiljan ni pre 20 i kusur godina kad je bio aktuelan model.
Sta nam kacis ono cega vise nema i ako ga i ima u stanju raspadanja je?
Ja sam prodavao kola jos 2004 godine i ni tad 306 nije bio atraktivan a kamoli sad. Prodao sam mozda 4-5 za svo ovo vreme a Lanci Lybri sam prodao ko zna koliko a to je bio model pet u glavu za taj 306.
Jesi nekad vozio Lybru? Jesi nekad zatvorio vrata na tom autu?
Probaj pa ces se oduseviti.

Nije bio ozbiljan ni pre 20 i kusur godina kad je bio aktuelan model.
Sta nam kacis ono cega vise nema i ako ga i ima u stanju raspadanja je?
Ja sam prodavao kola jos 2004 godine i ni tad 306 nije bio atraktivan a kamoli sad. Prodao sam mozda 4-5 za svo ovo vreme a Lanci Lybri sam prodao ko zna koliko a to je bio model pet u glavu za taj 306.
Jesi nekad vozio Lybru? Jesi nekad zatvorio vrata na tom autu?
Probaj pa ces se oduseviti.
Vozio sam se u Lybri, udoban ali nista posebno,moj rodjak imao pa prodao ne moze ni delove da nadje koliko ih ima.... gepek totalno neuupotrebljiv jer njemu trebao veci auto za posao, uporedjujes dva neuporediva auta, svi hvale vozne karakteristike 306 u svim verzijama a sad 306 ne valja.

Da je valjao danas bi ga bilo ko sodera na ulicama.
Lybre nije bilo mnogo ali se prodaval jer je bila kvalitetan automobil a uzeo sam nju za primer jer ona je bila egzotika a bolje se prodavala od 306.
Sve sto ti navedes je iz praistorije a ja imam dovoljno godina da znam sta se tad kako kotiralo za razliku od tebe.
Opet cu ti ponoviti da se ni pre 20 godina 306 nije nesto kotirao a kamoli danas. Tad je vec uveliko bio 307 na sceni i mnogo bolje se prodavao.
Ovde imas posebnu temu o oldtajmerima.

Da je valjao danas bi ga bilo ko sodera na ulicama.
Lybre nije bilo mnogo ali se prodaval jer je bila kvalitetan automobil a uzeo sam nju za primer jer ona je bila egzotika a bolje se prodavala od 306.
Sve sto ti navedes je iz praistorije a ja imam dovoljno godina da znam sta se tad kako kotiralo za razliku od tebe.
Opet cu ti ponoviti da se ni pre 20 godina 306 nije nesto kotirao a kamoli danas. Tad je vec uveliko bio 307 na sceni i mnogo bolje se prodavao.
Ovde imas posebnu temu o oldtajmerima.
307 je smesan auto, nula ..jedino sto je bolje unutra uradjen i nista vise.

Evo kucaj na PA taj model i ima ih 19 od cega je skoro pola karavana.
U to vreme je svakako francuz bio skuplji za odrzavanje od nemca.
Danas nije tako ali onda jeste bilo ali ti to ne mozes znati s obzirom na godine koje imas.
307 je obicna sklopocija od auta ali je u svoje vreme bio jako lep auto i zato se prodavao. A narod voli lepotu jel tako i pre ce uzeti lepo i atraktivno nego ono sto je bolje.
Imam taj slucaj sad gde kome god ponutim Seat Alteu ne svidja mu se a nema pojma da je to vrhunsko vozilo za normalne pare.

Poslednja izmena:
A sto bi bankrotirao?
Opet pretpostsvke da je nesto skupo u odnosu na nesto?
Pa zar nisi samo pre par postova napisao kako su ljudi mislili za Peugeot da je skup pa se zato nije prodavao?
Sto se onda Audi i BMW prodaju a ti kazes da ce da bankrotiraju?
Bankrotirao bi neko, zato sto hoce da kupi taj brend i neki odredjeni model za neke jeftinije pare, ali kad pocnu kvarovi , delovi da se menjaju onda kuku lele....ne pricam za ove sto imaju puno para da bi to odrzavali, njima to nije problem.

A sad da ti kazem zbog cega si ih malo prodao, zato sto je vladala predrasuda da su delovi skupi za francuska vozila, sto je obicna glupost, kao da su delovi za VW, Audi, Mercedes, japanska vozila pa i italijanska dzabe!
Libri i alfi je prodao puno jer su bili džabe na otpadima u italiji odakle dovlače automobile a ovde srbi glupi pa gledaju te krševe. Posle nekoliko godina su sve završile na otpadima a pežoa imaš još uvek tu i tamo poneki se vozi.

Po sedištu se vidi da ima blizu 400.000km

Screenshot_2024-10-02-12-10-36-726-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Bankrotirao bi neko, zato sto hoce da kupi taj brend i neki odredjeni model za neke jeftinije pare, ali kad pocnu kvarovi , delovi da se menjaju onda kuku lele....ne pricam za ove sto imaju puno para da bi to odrzavali, njima to nije problem.
Posle 2 godine to sve ide na otpad. Remont svega i svačega jedno za drugim ne znaš gde biješ gde udaraš. Takve naivne ekipe po placevima čekaju.

Poslednja izmena od moderatora:
Italijanskih vozila ima na ulicama mnogo.
Ova Panda sa oglasa ima farbarije kao i svaki drugi polovnjak jer onih sto nisu farbani ima veoma malo. Imao sam priliku da gledam Pandu sa 105k km i bilo je naceto sediste tako da neke price koje nam ovaj servira ne piju vode.
Jednom na skupu jednog foruma sam pregledao kola forumasima i svi su se iznenadili kad sam im pokazao gde su farbani. Bili su ubedjeni da je bas njihov auto u prvoj boji. 😀
Sivu boju je tesko ubosti i ako se ne radi uspricavanje delova pored tog kog koji se farba vidi se razlika.
Ovih dana samo gledam ova skupa kola na semaforima kako su odradjena kao nogama. Zalosno gde se farbaju a ima odlicnih farbara koji kad ofarbaju nista se ne vidi.
Mora da su isli kod tih jeftinih koje mario preporucuje jer njemu je samo cilj da bude jeftino.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back