Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po osnovu 30+ god oldtajmer.

Nego sam išao danas da gledam neki krš iz italije. Čovek kupio auto prava km proverili smo duster je u pitanju 2014 god 170tkm. Iz daljine sve lepo kada se primakneš odmah ti je jasno da je auto iz uvoza. Tragom zazora kapiraš gde je razvaljen. I priča mi lik pošto smo se mi smejali nije mogao da prođe teh pregled. Ode da zameni diskove kaaad sa te strane ugrađena glavčina, klješta i disk od nekog potpuno drugog modela dačije :hahaha:

Morao naravno sve novo da kupi. Kederi načeti ko da ih je neko grickao, suvozačev airbag farban valjkom, brava na vratima zapušena nekim čepom. Kineski branici napukli jbg ljudi ih ne ofarbaju a uv zračenje spali pa su krti. Toliko silikona nigde nisam vido. Sajtna varena peglana...

Sa svih strana lupan i farban. Davno sam ja reko da automobilima iz italije jedino krov možda nije farban. Zastrašujući krševi.

Tragedija.

IMG_20221224_003019.jpg

Poslednja izmena:
Po osnovu 30+ god oldtajmer.

Nego sam išao danas da gledam neki krš iz italije. Čovek kupio auto prava km proverili smo duster je u pitanju 2014 god 170tkm. Iz daljine sve lepo kada se primakneš odmah ti je jasno da je auto iz uvoza. Tragom zazora kapiraš gde je razvaljen. I priča mi lik pošto smo se mi smejali nije mogao da prođe teh pregled. Ode da zameni diskove kaaad sa te strane ugrađena glavčina, klješta i disk od nekog potpuno drugog modela dačije :hahaha:

Morao naravno sve novo da kupi. Kederi načeti ko da ih je neko grickao, suvozačev airbag farban valjkom, brava na vratima zapušena nekim čepom. Kineski branici napukli jbg ljudi ih ne ofarbaju a uv zračenje spali pa su krti. Toliko silikona nigde nisam vido. Sajtna varena peglana...

Sa svih strana lupan i farban. Davno sam ja reko da automobilima iz italije jedino krov možda nije farban. Zastrašujući krševi.

Tragedija.

Pogledajte prilog 1274769
I to neko prodaje u oglasima kao "novo" za 8000-10000 Eur. Pa stvarno mu treba presloziti kosti da mi vise ne padne na pamet da slicno uradi.

odmah ti je jasno da je auto iz uvoza.
Opet lupetas.
Ovi domaci su kao iz salona svi jel da?
Eto prvi je tvoj auto izlepljen trakom a hvalis domaca kola.
Ne budi smesan.
Uostalom verovatno si kao i uvek do sada isao da gledas najjeftiniji na oglasima i naravno video krs.
Kad ces se vise opasuljiti da dobro i jeftino ne idu u istu recenicu?

RAV4 sam za razliku od vecine sa ovog foruma licno vozio,odrzavao i trosio gorivo.
Jednog 10 meseci pa kad se priblizila rega ja prodam pa opet uzmem drugi pa registrujem i opet 10 meseci i opet prodam.
Lepo se vozi,nije stabilan kao auto ali je ok,trosi 7,5 leti a zimi 10L.
Ide 180,dobar diferencijal i kardan, Denso dizne koje se tad nisu mogle remontovati,znaju dole da propiske na sastavu menjaca i motora i tad mora menjac dole da bi se zamenio semering,set kvacila samo i iskljucivo Aisin ali to kosta 700E sa plivajucim zamajcem koji traje izmedju 150 i 200k km.
Sve u svemu dobar ali vladane ti kupujes kola ja mislim ima vec 2-3 godine tako da mislim da od te price nema nista jer na kraju ces kupiti nesto sasvim deseto. Veruj mi da znam jer mnogo godina sam u kontaktu sa kupcima i kolima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back