- Poruka
- 235.192
Ne znam baš po kom to zakonu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to neko prodaje u oglasima kao "novo" za 8000-10000 Eur. Pa stvarno mu treba presloziti kosti da mi vise ne padne na pamet da slicno uradi.Po osnovu 30+ god oldtajmer.
Nego sam išao danas da gledam neki krš iz italije. Čovek kupio auto prava km proverili smo duster je u pitanju 2014 god 170tkm. Iz daljine sve lepo kada se primakneš odmah ti je jasno da je auto iz uvoza. Tragom zazora kapiraš gde je razvaljen. I priča mi lik pošto smo se mi smejali nije mogao da prođe teh pregled. Ode da zameni diskove kaaad sa te strane ugrađena glavčina, klješta i disk od nekog potpuno drugog modela dačije
Morao naravno sve novo da kupi. Kederi načeti ko da ih je neko grickao, suvozačev airbag farban valjkom, brava na vratima zapušena nekim čepom. Kineski branici napukli jbg ljudi ih ne ofarbaju a uv zračenje spali pa su krti. Toliko silikona nigde nisam vido. Sajtna varena peglana...
Sa svih strana lupan i farban. Davno sam ja reko da automobilima iz italije jedino krov možda nije farban. Zastrašujući krševi.
Tragedija.
Pogledajte prilog 1274769
Opet lupetas.odmah ti je jasno da je auto iz uvoza.
Ако је то RAV4 онда је мени 2004. много лепши од новијих модела.Koju generaciju? Meni su one od 2000 do 2010 najlepse.
Uglavnom ih hvale. Lično nisam imao, samo sam kratko jednu vozio. Nije bilo loše.Какви су Рав4
Rav4?Po meni jedan od najjacih automobila. Jede malu decu na putu i izvan njega
![]()
Land Cruiser, kralj svih terenaca.
Ма чујем да је пребучна на аутопуту, шкрипуца пластика и 100 других q.Био сам загрејан за Леона а сад ми Рава изгледа брутално лепо
odvrni muzikuМа чујем да је пребучна на аутопуту, шкрипуца пластика и 100 других q.
A nisi jos ni provozaoМораћу да је провозам мало негде.