VanderGraaf
Aktivan član
- Poruka
- 1.277
Ja nisam mnogo "potkovan" tehnicki i to priznajem. Zato se ni ne javljam na diskusijama o menjacima, kocnicama i slicno, jer ne znam. Mozda bi i ti trebao uraditi isto. Jer, ponovo, nisam ja taj koji lupa gluposti. Eto, ne znas ni da se Hyndai za americko trziste, vecinom i pravi u Americi. Genesis se takodje pravi u Americi. Hundai u Americi su "Made in America" automobili. Dizajniraju se i testiraju u Kaliforniji, proizvodni pogon je u Alabami a u Micigenu prave motore. Jos uvek dopremaju neke modele iz Koreje, ali vecina se pravi u Americi.Lupetaraš gluposti, ljubomoran si i slabo tehnički potkovan pa laprdaš gluposti. Hyundaiju i nije neko tržište evropa oni proizvedu prekookeanski brod, napune novim automobilima i belom tehnikom pa pravac amerika sve prodaju. U ekonomiji se uči kao haj level poslovanja na primeru hyundaija.
Ne znas a opet se trpas svuda....i ne dam ti link. Trazi sam i nauci nesto.....
Hyundai Vehicles are Made in the USA.
DESIGNED IN CALIFORNIA. MANUFACTURED IN ALABAMA. MADE IN AMERICA.Duza garancija i kosta 2 puta manje.... ali i dalje vise kupuju nemackog Golfa od Hyundaia..... Svakom ko ume da razmislja to govori dovoljno...![]()
Hyundai Tucson za 2021 , dobijas 7 godina garancije kao kupac novog
Nemacko vozilo ove klase kosta makar 2 puta vise novca. A i ni blizu pouzdano