Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok, no odvešću je u Kadett posle, pa da gola beži niz drum :mrgreen:
:hahaha::hahaha: U kakav crni Kadett, on je truo ispod, vraćali biste se nazad k'o Kremenko :mrgreen:
Ja sam mu preporučio RRsport, umesto Q7. Hteo Q7 da uzme, ko tipičan Crnogorac :mrgreen:
Bogami je taj Q7 opasna mašina... Imao ga jedan rođak, a imao ga i jedan prijatelj, tako da sam se tog auta navozao, ide k'o lud... A vozih juče jednu X5-icu, sportska linija, do prigradskog naselja izgurah 170, nije mogla više :mrgreen:

:hahaha::hahaha: U kakav crni Kadett, on je truo ispod, vraćali biste se nazad k'o Kremenko :mrgreen:
Razumemo se onda zašto u RRu do kraja :mrgreen:
Bogami je taj Q7 opasna mašina... Imao ga jedan rođak, a imao ga i jedan prijatelj, tako da sam se tog auta navozao, ide k'o lud... A vozih juče jednu X5-icu, sportska linija, do prigradskog naselja izgurah 170, nije mogla više :mrgreen:
Jeste, ali i Q7 i X5 su klasični postali. RR sa V8 dizelom si vozio i znaš kako ide, a pri tom je najupravljiviji suv na svetu, a skoro najbolji u off roudu, a i pojava je! A tek 4.2 turbo, iz Jaguara V8, ide ko nevreme.

X5,gledao sam na yt jedan 4.8, doguro do 270km/h !!!

Poslednja izmena:
Razumemo se onda zašto u RRu do kraja :mrgreen:

Jeste, ali i Q7 i X5 su klasični postali. RR sa V8 dizelom si vozio i znaš kako ide, a pri tom je najupravljiviji suv na svetu, a skoro najbolji u off roudu, a i pojava je! A tek 4.2 turbo, iz Jaguara V8, ide ko nevreme.

X5,gledao sam na yt jedan 4.8, doguro do 270km/h !!!

Istina... RR je prije svega pojava, a ide mnogo dobro... I da, vrlo je lak na upravljanje, izuzetno stabilan i što ja volim da kažem "poslušan" :D Po off-roadu ga nijesam probao, mogao bih i to da probam :mrgreen:
Ova je 3.0 dizel sportska linija, sve od opreme ima, fino ide, al sam ipak očekivao više, s obzirom da je Q7 sa 3.0 motorom tuda išao skoro 200

... a Q5?

audi-q5.jpg

Odlichan.

Ima i kožu i drvo i bi ksenone i abs, esp, asr?

abs, srs i gas na sajlu

ili :

Vehicle summary
Performance & economy
Dimensions
Interior/exterior
Safety
'Childproof' rear door locks
3 point ELR front seat belts
3 rear 3 point seatbelts with ELR and ALR
ABS+Electronic Brake force Distribution
Collapsible steering column