acivi
Ističe se
- Poruka
- 2.749
Ih, ko nije gledao Majstorsku radionicu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitam cisto orjentaciono,nesto smo pricali pa da se raspitam (necu ga za sebe kupovati,meni se ne dopada)Pitanje prvenstveno za Duleta ali i za ostale,moze li se naci Volkswagen Polo 2001 god, da bude u dobrom stanju i do 3800,4000e maksimum? Ako moze neki dobar primerak da se nadje na polovniautomobili.com neka mi neko stavi link,neko od vas strucanjaka,meni su na izgled svi manje vise istiPitam cisto orjentaciono,nesto smo pricali pa da se raspitam (necu ga za sebe kupovati,meni se ne dopada)
Pre ces prodati onu Astru sa 106kkm sa 5200eura. Onda realnije zvuci da je tako malo presla.
USA čopersi nisu prodali neki motor iz salona jer je bio najjeftiniji. Podigli su cenu za 20 - 30000 dolara, i odmah ga prodali.
![]()

to jes....
a ako nema lova za nov onda neka uzme u razmatranje Clio ili Punto.. Ja bi ladu i pezo-a 206 izbacio iz razmatranja......Pa slazem se da narod ima total nepoverenje ali do nedavno su me svi pitali za detalje tipa "Jel prva farba?" ali izgleda da su shvatili da tako nesto skoro da i ne postoji pa su sad presli na nisku cenu.Vise i ne pitaju za prvu boju ali zato sad jasu sa servisnim knjizicama kao da ne znaju da se to napravi za 15 minuta.Opet kazem,na mom bivsem radnom mestu tj.auto placu napravili su pecate od servisa u italiji koje su skinuli sa servisnih knjizica i sad posto servisne stignu sa par opaljenih pecata ili prazne oni samo stancaju i prave kako njima odgovara.
E i nemam ja potrebe da hvalim Vectru ali verujte mi ,ako je ta presla vise onda je covek koji je vozio obuvao papuce,stavljao rukavice na ruke i oblacio bade mantil dok vozi jer auto izgleda kao da je presao 40000 km a tako i mirise.
Steta je samo sto nemam njene knjige i servisnu knjigu pa bi verovatno onda smirio neverne Tome kao sto me je jedan lik zvao juce i pita jel imam servisnu pa jel imam broj telefon coveka u Italiji a kad sam pitao sta ce mu telefon a on "Pa kako ,pa treba mu da zna kako je auto odrzavan!"-Puko sam od smeha!
Ima nas raznih.
Pezo 206
Reno Talia
Lada Kalina
Lada Priora
Fiat Punto
Dacia Logan II
Dacia Sandero
Treba mi za druga,sta mislite?
Pitanje prvenstveno za Duleta ali i za ostale,moze li se naci Volkswagen Polo 2001 god, da bude u dobrom stanju i do 3800,4000e maksimum? Ako moze neki dobar primerak da se nadje na polovniautomobili.com neka mi neko stavi link,neko od vas strucanjaka,meni su na izgled svi manje vise istiPitam cisto orjentaciono,nesto smo pricali pa da se raspitam (necu ga za sebe kupovati,meni se ne dopada)
priora mi se cini da je samo prepakovana 110ka, a 110ka mi je bila ko modernizovana samara. takav sam imao utisak u njoj. na kalini sam se jednom uvatio za menjac i odma izasao iz nje ....
ja bi bez razmisljanja isao na sandero laureate 1,6
nije ni logan los ali sandero je cini mi se veci i bolja oprema.
i da uzme logana 1,6 opet je odlican izbor.
ma dobre su dacie to mu i ja kazem,licno sam vise za ladu ali ni dacija nije losa....
mada je i pezo dobar pogotovo sedan....
samo dacia je malo onako kao i lada kod nas jos uvek simbol nekreativnosti,nedoradjenosti,nekvaliteta itd
dacija je to bila za mene dok se nisam upoznao prvo sa loganom a onda sa sanderom...
i u potpunosti sam promenio misljenje.
) gde su se prodavale Lade, i seo ja za volan da vidim kako i sta, nagazim kvacilo da se poigram menjacem, kad ono osecaj kao da nema ulja u njemu, bas bezveze. E, kad sam pritisnuo prekidac za svetla (negde na obodu instrument table) i kad mi je isti ostao u ruci, izasao sam iz auto. Beži od Pola, kao da si opečena.
Ali ne od Džona Pola, nego od Valkswagen Pola.

Zasto? Zelim obrazlozenje![]()