DA JE PUNTO LJEPSI OD KALINE JES AL OVAJ FIAT PESTO JE TOTALNA RUGOBA!
ali zato kad udjes u kalinu
a ono dizajneri ekstra odradili posao
cuvena ruska skola dizajna
ergonomija na nivou
plastika ko u jeftinih kineskih igracki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA JE PUNTO LJEPSI OD KALINE JES AL OVAJ FIAT PESTO JE TOTALNA RUGOBA!
pa sigurno necu tehnoloski zastarelo djubre))
Moram da vam se umesam i da smirim situaciju!
Lada realno nikad nece dostici kvalitet zapadnih kola a ni tu finu izradu.
Prosto se vidi da je to Rus sklapao.
Grubi materijali,neobicno glupave boje,kruta plastika-jednostavno je to tako.
I 110-ka je bila hit kad se pojavila a nisu hteli da priznaju pod garancijom npr. alternator koji je na 70% izgoreo.
Neki ljudi samo mogu da se tese da je to auto kvalitetan -ali nije a vreme ce to opet dokazati.
Setite se samo Aleka i jos nekih ruskih vozila koji su obecavali pa svi bucnuli u vodu.![]()
znaci dogodine opet novi autonema zaostatka za tehnikom idemo dalje.....
svake noci alternator novi
kuda ova lada plovi![]()
nebrini se ti za ladu nego sam ja cuo da na fijata punta stariji model ima isti problem kao i fijat brava alternator stalno crkne tacnije aluminijom pukne.....nesto su talijani meki po tom pitanju....moj brat vozi punta iz 98 i 3 puta je do sada mjenjao alternatore.....
pa moguce.
samo sto brat vozi auto star 12 godina, a mi ovde pricamo o novoj ladi kalini.
evo npr. ja sam imao punta 1 koji je presao 300000 kilometara bez otvaranja motora i uz bijedno odrzavanje.
vjerujem da ce i lada kalina isto tako.
pa moguce.
samo sto brat vozi auto star 12 godina, a mi ovde pricamo o novoj ladi kalini.
evo npr. ja sam imao punta 1 koji je presao 300000 kilometara bez otvaranja motora i uz bijedno odrzavanje.
vjerujem da ce i lada kalina isto tako.
to 110 me podsjeca na kamion)))
a jel bi mogao neko meni da odgovori na postove, i da vam kazem od Lade jedino sto valja je NIVA
a jel bi mogao neko meni da odgovori na postove, i da vam kazem od Lade jedino sto valja je NIVA
ne valja ni niva nova. evo neko se nasao pametan da kupi u firmi novu nivu. izdrzala je 8000km. za to vrijeme je vise bila na servisu nego sto se vozila. i na kraju je vise nisu mogli popravljati i otpisali je. od prvog dana nista nije radilo kako treba. ni klima, ni servo, curilo ulje iz diferencijala, motor je podizao sam gas, kocnice blokirale, vrata se nisu mogla zakljucati itd, da ne nabrajam.
bila je na servisu dok nije istekao garantni rok. i sad je negdje na parkingu niko je ne vozi. nije isplativo. auto je 2008-mo godiste.
druze stole malo si se prebacio za kamion-110 je sedan verzija
Ti napredni covece reci mi okji auto za 9500 sa full opremom i gasom imas,a da nije teskoban-NIJEDAN,sem Kaline i zato cuti....
Vozio si se ti u sva auta pa sve znas....
To djubre od fiata 500 ti je kao fica,povukao si 200,a,pa sto ne povuce bar 250 pa nek ide zivotda si povukao 200 raspao bi se i ti i taj novi fico....
Hteo da priznas ili ne Lada napreduje i za 10 ak godina obarace zapadnjake,a i sad je ok vozilo.....ti imas kompleks od toga da ti je vozilo sa zapada-to je manija
Videcemo sad kad uzmem punto classic javicu utiske.....
Grande jeste lep,ali posteno ni kalina nije ruzna!Na putu necu da govorim ko je bolji OCIGLEDNO JE,gradski PUNTIC je OK,ali za GRAD.....
Ne pricaj ne moguce stvari da FIAT napravi CVRSCE vozilo od LADE-NIKAD NIKAD I NIKAD
LADA JE TENK SPRAM PUNTA
Pozdrav,i ne misli da si jedini pametan i sa visokom inteligencijom na ovoj temi,ako imas para za skupe zapadnjake....malo ti je blam da kupis kalinu koja je jeftinija od zapada jer se nije probila-KOMPLEKS![]()
druze stole malo si se prebacio za kamion-110 je sedan verzija
Ti napredni covece reci mi okji auto za 9500 sa full opremom i gasom imas,a da nije teskoban-NIJEDAN,sem Kaline i zato cuti....
Vozio si se ti u sva auta pa sve znas....
To djubre od fiata 500 ti je kao fica,povukao si 200,a,pa sto ne povuce bar 250 pa nek ide zivotda si povukao 200 raspao bi se i ti i taj novi fico....
Hteo da priznas ili ne Lada napreduje i za 10 ak godina obarace zapadnjake,a i sad je ok vozilo.....ti imas kompleks od toga da ti je vozilo sa zapada-to je manija
Videcemo sad kad uzmem punto classic javicu utiske.....
Grande jeste lep,ali posteno ni kalina nije ruzna!Na putu necu da govorim ko je bolji OCIGLEDNO JE,gradski PUNTIC je OK,ali za GRAD.....
Ne pricaj ne moguce stvari da FIAT napravi CVRSCE vozilo od LADE-NIKAD NIKAD I NIKAD
LADA JE TENK SPRAM PUNTA
Pozdrav,i ne misli da si jedini pametan i sa visokom inteligencijom na ovoj temi,ako imas para za skupe zapadnjake....malo ti je blam da kupis kalinu koja je jeftinija od zapada jer se nije probila-KOMPLEKS![]()
Ako cemo da slusamo gluposti ajd onda da vam ubijemo tu Ladu sa Wartburgom posto postoje u istim decenijama. Ima li sad Lada jacu sasiju?
Ono sto svi shvatamo je da Avtovaz i Admiral zive u vremenima kada se Lada zaista dosta vozila u tadasnjoj Jugoslaviji a kroz postove zasad vidim da Avtovaz ima Ladu Nivu,neku Ladu od 19 godina i Alfu 33 staru 22 godine.Znaci sva kola iz praistorije pa verovatno ih zato toliko i hvali jer novija nije imao.Admiral isto napominje kako Stole ima para da vozi nesto novije tako da mozemo da predpostavimo da i on vozi neki praistorijski auto pa posto svaki ciga hvali svoga konja onda naravno da su ta stara kola najbolja.
Ali to sve vazi kod njih samo dok ne sednu u svoj novi auto.
Admiral kad bude kupio novi Punto 100% izlazi iz kluba Lada i prelazi u klub Fiat!
Zivi bili pa videli.