Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
DCI je jedan od boljih dizel motora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

DCI je jedan od boljih dizel motora

pozdrav svima...
pitanje za sve znalce i profesionalce:
imam ponudu od čoveka sa kojim sarađujem da kupim audi A4 automatik, 2.0 tdi, led svetla, 67000km, 2009. godište, kupljen u Srbiji.
da li može neki savet u vezi cene: koliko auto vredi, tj šta je dobra kupovina?
unapred hvala!!!
još nešto: za one koji su vozili i a4 i a6, da li je velika razlika u prtljažnom prostoru i samom osećaju prilikom vožnje? hvala!
razmišljam da kupim a6, a iskrsla je ova ponuda...

Dule, pa jel 116 ili 164 hiljade ?
Odluci se
116 - Scenic
164 - Clio
Jel ovako?![]()

Moze mala pomoc?
Treba mi vozilo! Zelim da ima 4 tocka, da je mladje od 2000, da izgleda pristojno, da nije preslo vise od 100kkm, da ima servisnu knjizicu i da je pouzdano jerbo treba bebu na kratkim, gradskim relacijama da vozim.
Zensko sam, nit' se razumem, nit' me interesuje da ulazim u dublju analizu motora, karburatora, cincilatora i slicnog.
Kola cu koristiti samo ja, tako da me broj vrata i velicina ne tangira. Voljna sam dati od +1000 (gledala neku garaziranu Daciu 2004 za te pare) do 4000 sa registracijom. Cini mi se da mi je srednji cenovni nivo najrealniji, jer ne mogu da se stresiram dal' sam udarila o nisku zardinjeru i dal' me je komsija ogrebao.
Citala, gledala slike i suzila izbor na 5 vozila.
Bila bih vam jako zahvalna na nekom poredjenju ako imate iskustva.
Chevrolet Spark -nalazim ih za do 3500eu po oglasima, <50 kkm, 2007 i mladji, prvi vlasnici, servisne knjizice, nase poreklo -meni ovo zvuci prejeftino, pa mi recite gde je greska?
Daewoo Matiz -najcesce oko i ispod 2000eu, male km, 2002/2003, verovatno ih voze zene sa meni slicnim potrebama.
Renault Twingo -ako zanemarim da izgleda kao da cu zimnicu na njemu da spremim kritike su me odusevile. Ima neku foru sa pomerajucim zadnjim sedistima, pa je gepek veliki u sustini. Takodje kako nam je standard kakav jeste, jako cesto ga kupuju/prodaju decaci koji su ga budzili i brinuli o njemu vise nego o devojci.
Ford Ka -Ovaj odgovara svim mojim estetskim kriterijumima! Iz meni nepoznatog razloga na engleskim i nemackim forumima je bolje komentarisan. Jedini alarmantan nedostatak koji sam pronasla, mu je korozija. S tim u vezi ako je u Sl 1000eu, koliko dodje da se uveze, carini i osvane na moje ime? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6317464&show=1
Hyundai Atos - ovo zvuci jeftino, da li nesto ne valja? http://www.polovniautomobili.com/oglas2285895/hyundai_atos_prime_11/ Kao i Chevrolet Spark da se pronaci relativno nov+jeftin, pa me interesuju osnovni nedostaci.
Veoma zahvalna na komentarima.
Alfa je jedini auto gde se raduješ dva puta.