Preporuka za ortopedskog hirurga - potrebni femoralno-tibijalni "kostani" radovi

PalladiumD

Početnik
Poruka
1
Postovane clanice i postovani clanovi foruma,

Potrebna mi je preporuka za ozbiljnog ortopedskog hirurga za malo tezu intervenciju na nozi.

Imam veliki problem sa patelofemoralnom nestabilnoscu, i losu rotaciju femura i tibije. Dakle mora se "derotirati" kompletna osovina noge i stabilizovati kretanje patele.

Operacija nije ni malo naivna i nebitno mi je da li je privatna ili drzavna ustanova, bitan je hirurg i iskustvo sa slicnim radovima, s obzirom da je kretanje u pitanju i situacija krajnje ozbiljna.

Inbox otvoren za sve preporuke, hvala.

PS privatno mogu i detaljnije objasniti, poslati slike, rtg, mr nalaz itd

Potrebna mi je preporuka za ozbiljnog ortopedskog hirurga za malo tezu intervenciju na nozi.

Imam veliki problem sa patelofemoralnom nestabilnoscu, i losu rotaciju femura i tibije. Dakle mora se "derotirati" kompletna osovina noge i stabilizovati kretanje patele.

Operacija nije ni malo naivna i nebitno mi je da li je privatna ili drzavna ustanova, bitan je hirurg i iskustvo sa slicnim radovima, s obzirom da je kretanje u pitanju i situacija krajnje ozbiljna.

ajde da vidimo šta imamo od vrhunskih ortopedskih klinika u Srbiji , gde bi mogao da potražiš rešenje tvog problema

U Srbiji postoji nekoliko vrhunskih ortopedskih klinika i bolnica koje se ističu po kvalitetu usluga, stručnosti kadra i modernoj opremi. Evo pregleda nekih od njih:

1. _Institut za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“, Beograd

• Jedna od najpoznatijih ustanova za ortopediju u Srbiji.
  • Specijalizovana za lečenje trauma, deformiteta kičme, bolesti zglobova, rekonstruktivnu hirurgiju i veštačke zglobove.
  • Tim vrhunskih ortopeda i fizioterapeuta.
  • Adresa: Mihaila Avramovića 28, Beograd.

2._ Klinički centar Srbije – Klinika za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju

• Nalazi se u Beogradu i deo je najvećeg zdravstvenog centra u zemlji.
  • Fokus na kompleksne ortopedske intervencije i hitne slučajeve.
  • Jedan od lidera u istraživanjima i inovacijama u ortopediji.
  • Adresa: Pasterova 2, Beograd.

3. _Ortopedska bolnica „Atlas“, Beograd

• Privatna klinika poznata po minimalno invazivnim hirurškim tehnikama.
  • Specijalizovana za sportske povrede, artroskopiju i rekonstrukciju zglobova.
  • Moderna tehnologija i individualni pristup pacijentima.
  • Adresa: Bulevar vojvode Mišića 15, Beograd.

4. _Specijalna bolnica za ortopediju „Sveti Sava“, Novi Sad

• Fokus na ortopediju, traumatologiju i rehabilitaciju.
  • Iskusan tim lekara koji koriste savremene metode lečenja.
  • Nalazi se u mirnom okruženju, što doprinosi bržem oporavku pacijenata.

5._ Specijalna bolnica „Jedro“, Novi Sad

• Privatna klinika specijalizovana za ortopedske operacije, rehabilitaciju i fizikalnu terapiju.
  • Poseban fokus na lečenje sportske traumatologije i bolesti zglobova.
  • Adresa: Sentandrejski put 165, Novi Sad.

6._ Specijalna bolnica „Dr. Miroslav Zotović“, Beograd

• Ova ustanova kombinuje ortopedsku hirurgiju i rehabilitaciju.
  • Poznata po tretmanima kičmenih povreda, dečjoj ortopediji i rehabilitaciji nakon operacija.
  • Adresa: Sokobanjska 13, Beograd.

ovo su ti nekoliko opcija
sve najbolje u daljem izlečenju

Back