DruidIzRethome
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Ne psuj majku ljudima, sirovino.
pa dobro... a da ne izadjem iz tradicije...
dete ti ebem maloumno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne psuj majku ljudima, sirovino.
a shto se lepo ne razbolish i umresh u tvojoj majci rusijiNek' ti je prosto.
Nisi ti kriv.
A vi ne izlazite vikendom?Jel ste toliko ruzni i debeli da vas bas niko nece u drustvo?Ali nema veze...bice bolje u sledecem zivotu!
Upravo stigao.....pregledavam postu....ranije lezem....danas mi je slava...ali vidim neki konstantno iz dana u dan....iz vikenda u vikend.....pa se pitam...:shock:
P.S.Nerazgovetan si mi....uzmi lek...![]()
Govoris iz iskustva....vidim lek je delovao....malo si razgovetniji...![]()
Da je više prostaka kao što si ti, sigurno bi već bili u EU, vidim, ti baš zastupaš prave evropske vrednosti, pljuješ i vređaš ljudeda... iz iskustva
srbija je na zalost puna takvih majmuna, nalik tebi...
da vas nije toliko... mozda i ne bi smo bili zadnji u evropi
ovako... ima vas, na zalost![]()
Da je više prostaka kao što si ti, sigurno bi već bili u EU, vidim, ti baš zastupaš prave evropske vrednosti, pljuješ i vređaš ljude![]()
Pravi evropejacpa dobro... a da ne izadjem iz tradicije...
dete ti ebem maloumno!
Pravi evropejac
Što li Čeda kada govori o svom članstvu ne pusti ovakve u svom spotu, da se vidi kakvoj Evropi oni teže![]()
Ma koliko se trudio, teško da možeš da prikriješ primitivizam, koji u javnosti prikrivaju ovi iz tvoje LDP sekte, mada gledajući njih, ti si još najjadniji primerak, šta ćeš izgleda da su im glasaše pustili iz Laze za glasanje.![]()
ma znam ko sivilo
banovani Vranac ovde
da ponovim pitanje
dokle ja i ti da budemo
odrasli
a da pechali klincardija koja poklanja nis
rusima
a ne potpisuje sporazume sa EU
???
A vi ne izlazite vikendom?Jel ste toliko ruzni i debeli da vas bas niko nece u drustvo?Ali nema veze...bice bolje u sledecem zivotu!
Ma koliko se trudio, teško da možeš da prikriješ primitivizam, koji u javnosti prikrivaju ovi iz tvoje LDP sekte, mada gledajući njih, ti si još najjadniji primerak, šta ćeš izgleda da su im glasaše pustili iz Laze za glasanje.![]()