Preporuka LDP-ovcima za drugi krug izbora

Pravi evropejac :lol::lol::lol::lol:
Što li Čeda kada govori o svom članstvu ne pusti ovakve u svom spotu, da se vidi kakvoj Evropi oni teže :lol:

ma jok...
to progovori duh predaka
pravoslavni :D

znash oni tvoji drugari
pahomic i ilarion shto se igraju s tobom svako veche...

e vidish,
ona matora *********
ako ima ceru od nekih 18-20
mada sumnjam
matora ********* je to
pre ce da ima 38-40
dolazi u obzir za onu psovku

oni iz tvoje sekte se loze na dechkice
i to od 8-10 godina ;)
ljubi vas majchica rusija...

vilo
banovani Vranac ovde
da ponovim pitanje
dokle ja i ti da budemo
odrasli
a da pechali klincardija koja poklanja nis
rusima
a ne potpisuje sporazume sa EU
???
ma znam ko si :lol: :D
sto se nisa tice,ne razumem se u naftno-preradjivacku industriju ili kako se to vec zove,ali znam da se u tehnologiju tamo nije ulagalo godinama tako da je krajnje diskutabilno koliko nis vredi zaista,koliko mi mislimo da vredi,a koliko bi politicari voleli da mislimo da nis vredi :D sto se mene tice ne verujem nikome u celoj prici :D
i opet kazem znas ko sporazum nece SIGURNO potpisati ( onaj sto se upetljo oko istog kod beckovicke :lol: )

A vi ne izlazite vikendom?Jel ste toliko ruzni i debeli da vas bas niko nece u drustvo?Ali nema veze...bice bolje u sledecem zivotu!

Eh da je SAMO vikendom...:confused:

Samo prošetam po "nečijim" postovima i vremenu postavke i...iskreno sam ožalošćena...:cry:

Tako mladi a bez društva...bilo kakve socijalizacije...24/7 samo na ovom forumu...tuga jedna.:-(

A toliko nepročitanih knjiga...kad već niko neće da se druži sa takvima...pa bar gramatika i pravopis srpskog jezika...strašno...:confused:

Ma koliko se trudio, teško da možeš da prikriješ primitivizam, koji u javnosti prikrivaju ovi iz tvoje LDP sekte, mada gledajući njih, ti si još najjadniji primerak, šta ćeš izgleda da su im glasaše pustili iz Laze za glasanje. :lol:

Ovo čak ni nije smešno...ovo je tuga...:cry:

A mislim da tak'e ni u Lazu ne primaju...neizlečivi...nezalečivi...kako god...:confused::roll:

Back