DruidIzRethome
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Ne psuj majku ljudima, sirovino.
pa dobro... a da ne izadjem iz tradicije...
dete ti ebem maloumno!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne psuj majku ljudima, sirovino.
a shto se lepo ne razbolish i umresh u tvojoj majci rusijiNek' ti je prosto.
Nisi ti kriv.
A vi ne izlazite vikendom?Jel ste toliko ruzni i debeli da vas bas niko nece u drustvo?Ali nema veze...bice bolje u sledecem zivotu!
Upravo stigao.....pregledavam postu....ranije lezem....danas mi je slava...ali vidim neki konstantno iz dana u dan....iz vikenda u vikend.....pa se pitam...:shock:
P.S.Nerazgovetan si mi....uzmi lek...
Govoris iz iskustva....vidim lek je delovao....malo si razgovetniji...
Da je više prostaka kao što si ti, sigurno bi već bili u EU, vidim, ti baš zastupaš prave evropske vrednosti, pljuješ i vređaš ljudeda... iz iskustva
srbija je na zalost puna takvih majmuna, nalik tebi...
da vas nije toliko... mozda i ne bi smo bili zadnji u evropi
ovako... ima vas, na zalost
Da je više prostaka kao što si ti, sigurno bi već bili u EU, vidim, ti baš zastupaš prave evropske vrednosti, pljuješ i vređaš ljude
Pravi evropejacpa dobro... a da ne izadjem iz tradicije...
dete ti ebem maloumno!
Pravi evropejac
Što li Čeda kada govori o svom članstvu ne pusti ovakve u svom spotu, da se vidi kakvoj Evropi oni teže
Ma koliko se trudio, teško da možeš da prikriješ primitivizam, koji u javnosti prikrivaju ovi iz tvoje LDP sekte, mada gledajući njih, ti si još najjadniji primerak, šta ćeš izgleda da su im glasaše pustili iz Laze za glasanje.
ma znam ko sivilo
banovani Vranac ovde
da ponovim pitanje
dokle ja i ti da budemo
odrasli
a da pechali klincardija koja poklanja nis
rusima
a ne potpisuje sporazume sa EU
???
A vi ne izlazite vikendom?Jel ste toliko ruzni i debeli da vas bas niko nece u drustvo?Ali nema veze...bice bolje u sledecem zivotu!
Ma koliko se trudio, teško da možeš da prikriješ primitivizam, koji u javnosti prikrivaju ovi iz tvoje LDP sekte, mada gledajući njih, ti si još najjadniji primerak, šta ćeš izgleda da su im glasaše pustili iz Laze za glasanje.