Preporučite mi roll-on...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.342
Dugo sam koristila ovaj Neutro Roberts, ali ga odjednom nigde nema, ni uživo, ni online, a meni se opasno otanjile zalihe, na drugoj trećini poslednjeg sam.
Šta biste mi preporučili? Godinama nisam nijedan drugi koristila, pa nemam ni ideju. Ali mi je bitno da bude tečni sa kuglicom i da ne ostavlja fleke na odeći, podrazumeva se da štiti od neprijatnih mirisa tokom dana.

neutro-roberts-roll-on-green-fresh-50ml-cene.jpg

Koristila sam i one iz DM-a, Alverde, prirodna kozmetika. Lepo mirišu ali jedino da ih svakih sat vremena ponovo nanosiš, nije to to. Dove su mi se pokazali najboljima.
Mada, trenutno koristim ovaj ali ne može da se poredi sa Dove.
1717362017351.png

• Podržavam
Reactions: Red
Dugo sam koristila ovaj Neutro Roberts, ali ga odjednom nigde nema, ni uživo, ni online, a meni se opasno otanjile zalihe, na drugoj trećini poslednjeg sam.
Šta biste mi preporučili? Godinama nisam nijedan drugi koristila, pa nemam ni ideju. Ali mi je bitno da bude tečni sa kuglicom i da ne ostavlja fleke na odeći, podrazumeva se da štiti od neprijatnih mirisa tokom dana.

neutro-roberts-roll-on-green-fresh-50ml-cene.jpg
Vichy.
Neutralan, malo je skuplji ali efikasan
https://benu.rs/vichy-deodorant-roll-on-tretman-protiv-znojenja-48h-50-ml

Овај користим годинама, потпуно природан стик, кад се ознојиш замирише алоја, иначе је без мириса.
Наручује се, нема га у радњама.
Кошта 1200 динара, траје 5, 6 месеци.
И не оставља трагове.

Back