Preporucite mi kako i na koji nacin mogu da skidam filmove putem Interneta

JekaiGeorge:
Ne razumem u cemu je fora, napraviti sajt za koji ljudima treba pozivnica.Bezveze.

Apsolutno nije bezveze...... Poshto kad se registrujesh imash nalog i morash da odrzavash ratio zato je na privatnim torrentim uvek maximalna brzina downloada a kad dash nekom pozivnicu ako taj neodrzava ratio on popije ban a ti warn i necesh moci da delish pozivnice duze vreme.... Znachi svrha pozivnica je to da nemoze svako ko hoce da se registruje o5 posle kad popije ban nego mora da dobije pozivnicu od nekoga ( a niko normalan mu nece dati ako zna da je pre dobio pozivnicu i popio ban ili ako koristi cheat programe.... )....
Shto se tiche Demonoida to vishe nije privatni tracker ( osim shto za njega i dalje treba pozivnica ) poshto ratio merach neradi i nedobijesh warn ako imash mali ratio...... Meni ratio stoji na 0.67 zakucano od ko zna kad o mogu da skidam shta ocu i ratio se nece pomeriti.....

Videcu kad stignem kuci ( poshto neznam napamet un i pass ) dali imam josh pozivnica na Demonoidu pa ako imam podelicu ih.... :)

Da li postoji neki sajt za download filmova...itd?
gde da nabavim sifre?
ima...JA UPRAVO SREDJUJEM JEDAN SAJT;TRENUTNO NA LAGERU IMAM OKO 2100 FILMOVA;MOZE MI SE POSTO MI JE NET PAKET OD 16mb/s IPAK JA MISLIM NA VAS;I JA SAM SE J...O DOK SE NISAM SNASAO SAD CU SVIMA OMOGUCITI BESPLATNO SKIDANJE I KVALITET MOJIH DIVX FILMOVA JE PRIBLIZAN DVD:)
EVO VAM MOJ SAJT,IMA KORISNIH INFO;)
http://www.legalnifilmovi.bloger.hr/
NARAVNO DA NAPOMENEM DA NE ZIVIM VISE U NASOJ JUGIIIII...pa otud sve...ae pozz

ja sam zato uzeo premium account ;)
stavim u flashget i nema da boli glava.
Torrent generalno ima jedan problem. Ne izvlaci (za razliku od rapida) uvek maksimalne brzine (narocito kad trazis nesto "egzoticno" sa jednim ili dva seedera).
Ja tada stavim vise stvari da mi se skida istovremeno pa opet na kraju ispadne da skidam maksimalnom brzinom, jedino sto se pojedinacno fajlovi duze skidaju.

ja sam zato uzeo premium account ;)
stavim u flashget i nema da boli glava.
Torrent generalno ima jedan problem. Ne izvlaci (za razliku od rapida) uvek maksimalne brzine (narocito kad trazis nesto "egzoticno" sa jednim ili dva seedera).
Ja tada stavim vise stvari da mi se skida istovremeno pa opet na kraju ispadne da skidam maksimalnom brzinom, jedino sto se pojedinacno fajlovi duze skidaju.

Slazem se sa tab503, jedino premium nalog je resenje, nikako torenti.

Back