Preporucite mi kako i na koji nacin mogu da skidam filmove putem Interneta

Ma mogu ja da predjem na ADSL ali mi se nikako ne isplati, u paketu mi je PAY TV, ne placam preplatu za kablovsku i imam internet, svako menjanje kombinacije ce dovesti da moram da placam i kablovsku i PAY TV i NOVOG provajdera...
Sta god radio RS nije vredno toga...s vremena na vreme cu uvek skinuti u free modu, ali filmove nikad vise, a ionako nema potrebe - ziveli torrenti:lol:

btw
Tebi svaka cast za uputstvo i ostalo, mada video sam da su se neki namucili:mrgreen:

nema
to je malo zamrsena stvar.
SBB je obezbedio samo lokal a korisnici su izmedju sebe organizovali mrezu. Trebalo im je neke 2 godine da dodju na ovaj nivo. SBB je oprao ruke od huba i sve se nalazi na racunarima drugih (znaci morao bi da ga non stop drzis ukljucenim ako bi bio jedan od osnivaca mreze, a ako krenu problemi zbog piraterije pogodi na koga ce uprti prstom ;) )
Ikom vec godinu dana nezvanicno prica da ce otvoriti lokal ali i kad ga otvore (ako ga otvore) nece biti nista od toga. Godine treba da prodju da bi zazivelo.
Jedino ako bi se spojio sa SBB-om ali nesto sumnjam u to :)

Sto se tice pay kanala info za tebe. Ove godine prelaze na digitalni sistem ;) (ono sta SBb naziva D3)

Ma ok...slazem se ja s vama.Ako se neisplati ok,a i bitniji je protok od brzine menjanja IP.Ali opet kazem da je moguce uklopiti sve u jednom.Ja imam stabilnu vezu,dobar protok i brzo menjanje IP.
Nego mislio sam na neke ljude kao sto je jedan moj komsija,neko mu je rekao ako uvede adsl da nece moci da prica telefonom istovremeno dok je na netu.Mislim sta reci...Nije imao neku zelju,nameru da se informise kako valja,a ovaj drugi je jos gori...nema pojma a lupa samo zvoni kao mnogi po forumu ;)

nema
to je malo zamrsena stvar.
SBB je obezbedio samo lokal a korisnici su izmedju sebe organizovali mrezu. Trebalo im je neke 2 godine da dodju na ovaj nivo. SBB je oprao ruke od huba i sve se nalazi na racunarima drugih (znaci morao bi da ga non stop drzis ukljucenim ako bi bio jedan od osnivaca mreze, a ako krenu problemi zbog piraterije pogodi na koga ce uprti prstom ;) )
Ikom vec godinu dana nezvanicno prica da ce otvoriti lokal ali i kad ga otvore (ako ga otvore) nece biti nista od toga. Godine treba da prodju da bi zazivelo.
Jedino ako bi se spojio sa SBB-om ali nesto sumnjam u to :)

Sto se tice pay kanala info za tebe. Ove godine prelaze na digitalni sistem ;) (ono sta SBb naziva D3)
DA si ziv i zdrav tek su skoro stavili obavestenje "USKORO":lol:
btw. Gledao sam Open TV digitalnu i moram priznati da je tesko sranje, baguje, trza, slika uopste nije tako kvalitetna(Panasonic plazma). Preko TotalTVa je bar2-3 puta bolja, bar dok ne duva ili pada sneg;)

cekaj cekaj jesam li ja dobro razumela
potreban mi je program poseban za skidanje filmova?

pa trebati program. vecina filmova koji su na rapidshare-u, megaupload-u i ostalim mestima, su podeljeni na nekoliko linkova. tako da ces morati svaki put da kliknes na jedan link, da sacekas da ti se skine taj fajl, pa da sacekas 15 min (slucaj rapidshare-a i besplatnog naloga), pa da pritisnes na drugi link itd. znaci moras stalno da budes za kompom, a to zna da potraje.

ja ti preporucujem da skines cryptload i da preko njega skidas filmove. veoma je jednostavno, prekopiras sve linkove i pustis da sam skida. ako imas telekomov ruter, na njihovom sajtu mozes naci i ip changer i da ga implementiras, tako da ce posle svakog skinutog fajla uraditi restart rutera, tako da ces brze skinuti film.

al sam se raspisao...:whistling:

Back