Preporučite mi dobru kupovnu zimnicu

Ma znam, ali ja zivim u malom gradiću, tako da je baš mali izbor na pijaci... Primera radi kupim ajvar, otvorim ga kući a on pliva u ulju, vodi šta li je to. Sir prodaju 3 žene, neki put bude ok, neki put ustajao, oseća se da nije svež (da ne kažem da smrdi)... Kupim kajmak a on mešan sa margarinom... Ali eto nemaju konkurenciju, a kontrolu još manje. Kupujem ja na pijaci, sveže voće i povrće uglavnom, i od jednog lika suvo meso, pošto ima baš kvalitetno. A ovo iznad navedeno ću platiti skuplje, ali mi ne treba velika količina, pošto sam živim. Pa kad nadjem devojku valjda će mi ona to spremati (šalim se, kupovaću i tad, pošto sam papuča od čoveka) :D
Svuda je tako ne znamo ni mi sta jedemo,te lako kvarljive namirnice ne vredi tankati mora da se kupuju za par dana,probas vidis ides dalje ako nije sveze

Ma znam, ali ja zivim u malom gradiću, tako da je baš mali izbor na pijaci... Primera radi kupim ajvar, otvorim ga kući a on pliva u ulju, vodi šta li je to. Sir prodaju 3 žene, neki put bude ok, neki put ustajao, oseća se da nije svež (da ne kažem da smrdi)... Kupim kajmak a on mešan sa margarinom... Ali eto nemaju konkurenciju, a kontrolu još manje. Kupujem ja na pijaci, sveže voće i povrće uglavnom, i od jednog lika suvo meso, pošto ima baš kvalitetno. A ovo iznad navedeno ću platiti skuplje, ali mi ne treba velika količina, pošto sam živim. Pa kad nadjem devojku valjda će mi ona to spremati (šalim se, kupovaću i tad, pošto sam papuča od čoveka) :D
Ajvar mora da pliva u ulju da nebi buđao, uvek se sipa pola prsta odozgo.

tanasić ajvar, cvevkla., krastavci

Prilozi

• ajvar.jpg
    ajvar.jpg
    82 KB · Pregleda: 3
Moja žena med kupuje od čoveka koga znamo sto god ima košnice i med je uvek ušećeren pa ga mi otopimo u šerpi tople vode. Ajvar isto od poznanice i vrhunski je.

Iako ja već godinama hoću da kupim paprike, pečem i pravim ajvar postoji ludačka odbojnost ka tome. Valjda ljudi glumataju gospodu.

Cena meda i ajvara tegla 800 din

Ćao svima, jede mi se dobra zimnica, ali nema ko da mi je napravi :( Kupio sam danas neke dijamantove kisele krastavčiće, pojeo par komada na silu i bacio, jer ništa odvratnije nisam pojeo... Voda previše kisela, preslana, krastavčići neki meki, ma užas... Vidim da ima dosta proizvodjača u ponudi po marketima, ali prosto ne znam koji je dobar, pa eto mozda neko od vas ima preporuku. Ne kupujem na pijaci, nemam vremena za to a i ne poznajem ljude. Treba mi preporuka za sledeće proizvode :
  1. Kiseli krastavčići​
  2. Kisela paprika​
  3. Ajvar​
  4. Džemovi ( šljiva, kajsija, šipak)​
  5. Uzgred kad sam već tu, da pitam i za kupovni sir, koji je najbolji?​
https://sasalasazimnica.com/

Kornisoni su svuda isti.
Po kiseli kupus - odes u futog.
Po papriku i sve njene derivate - odes u Leskovac.
Dzem - u Brus.

Srbija je mala zemlja, za 3 sata stignes gde hoces, kupis malo vecu kolicinu, i to je to.
Ne moras nigde da ides..sve naruciš ..u Beograd cak dovoze..jave ti mesto i vreme..tvoje je samo da odes preuzmes porudzbinu i platiš

od ajvara ti preporučujem baba živkin ajvar, ima ga po amanima i super je a spada među jeftinije. ostalo ne znam
Такође. Најбољи однос цене и квалитета. Паприка се осети да је печена, има и плавог патлиџана па му даје кремастију текстуру, ја не видим разлику у односу на домаћи.
Ко није правио ајвар не зна колико је то посла. Колико иде паприке на само једну теглу, плус време и труд. Вреди и 1000 тегла. Ако је добар.
Мислим да ћу пробати и друге њихове производе.

Такође. Најбољи однос цене и квалитета. Паприка се осети да је печена, има и плавог патлиџана па му даје кремастију текстуру, ја не видим разлику у односу на домаћи.
Ко није правио ајвар не зна колико је то посла. Колико иде паприке на само једну теглу, плус време и труд. Вреди и 1000 тегла. Ако је добар.
Мислим да ћу пробати и друге њихове производе.
kiso kupus (16 listova) u tegli im je super. ni prekiseo, ni preslan, samo ga vadiš i motaš sarme

Back