Preporučite knjigu

...da dopunim posto sam zavrsio citanje. Autor je Irvin Jalom ( potrudih se da zapamtim :) ) i knjiga ima terapeutsko svojstvo koje se pokazuje pogotovu na kraju. Svima preporucujem...

"Kad je nice plakao" je fenomenalna knjiga, a posto ti se dopala ima jos jedna od istog autora "Krvnik ljubavi", jos nisam stigla do nje, ali svi koji su procitali prvu kazu da je i druga fenomenalna!

Za momke Nikolo Amaniti....ma sve knjige :)
Mislim, on važi kao pisac tzv. ''muških'' knjiga, pogotovo što u ponekim ima dosta morbidarija, ali je meni bio fantastičan :)...

Za devojke Trejsi Ševalije naravno....

Za smejanje, za oba pola, čini mi se da se knjig zove ''Sve o muškarcu'', al' ne znam ko je pisao, samo se sećam da sam plakala od smeha....

Nezaobilazni Dostojevski...

šta još...hm...Nik Hornbi, pa luda Margaret Atvud....itd

Prelepa knjiga za romantične duše ''Devojka s pomorandžama'' Justejn Gorder, a za male osećajne filozofe ''Kad je Niče plakao'' Irvin Jalom...

4532.jpg

'vako:-tajni svet sveta jedne kupoholicarke(1.2.3. deo)Sophie Kinsela
-Zasto muskarci imaju bradavice?mark lejner i billi goldberg
-Brbljivica meg kabot
-Zauvek Judie Bloom
-Jaje na 3 stapica Dzeki Mojer Fischer
itt.......

Hvala Kathy;)
Tvoje ime me podseca na jednu jako lepu devojku iz Budimpeste sa kojom sam provodio dosta vremena i flertovao kao i ona samnom ali isto kao i uvek nista joj nisam rekao ali nju sam bar poljubio za razliku od ove
Ako ce te nesto jako srce parajuce onda je to Mali Princ

Back