Preporučite knjigu

Jel moze neko da mi kaze vise o toj knjizi?

"Slika Dorijana Greja"-Oskar Wajld
Knjigu sam prwi put procitala pre 10-ak godina,kupila je i od tad joj se wracala wishe puta.
Magicna je,na neki nacin,ne moze se procitati samo jednom.

Prica je o mladicu koji se uzasawa starenja,zato prodaje dusu djawolu u zamenu za wecitu mladost.On to shwata kada na swom portretu ugleda prwu boru na licu,dok njegow odraz u ogledalu ostaje sawrsen...

Nadam se da sam te zainteresowala da je procitas!A i ostale koji nisu!:D

Knjigu sam prwi put procitala pre 10-ak godina,kupila je i od tad joj se wracala wishe puta.

Prica je o mladicu koji se uzasawa starenja,zato prodaje dusu djawolu u zamenu za wecitu mladost.On to shwata kada na swom portretu ugleda prwu boru na licu,dok njegow odraz u ogledalu ostaje sawrsen...

Hvala lepo!Zainteresovala si me,cim zavrsim sa citanjem jedne knijge,prelazim na Dorijana!PozZz

i ja je volim:-).cak sam uzela i nick po liku iz knjige(i to kakvom liku)...:)

Mnogo volim da citam,uzivam,a i stvarno knjige mogu da pomognu da shvatis neke stvari,u sustini kakav je zivot,sta da ocekujes,cemu da se nadas...raznih primera ima.Meni licno knjige koje su vrh:
1.Sve od Pabla Kuelje
2."Kada si otisao" Megi o' Flaner
3."Ljubav je vecna" Kuj Kont
4."Bjeli ocnjak" Dz. London
5.Sve od Mirjam
...

Ako je gomila ljudi sa kojima se druzila i fixala,sad pod zemljom,nije bas da joj nije dobro...i dalje mi nije jasno kako se izvukla,ali UOPSTE ne lici na sebe od pre 30 god:sad:.ostavio je heroin trag,i na psih.i fizicko stanje...:-(:|

Back