Preporučite knjigu

Zefirra:
....realnost te sama po sebi tera da se suocis sa njom , pa izaziva stres i teskobu koju ubijas tako sto se opustas....
...ja se opustam tako sto bezim u knjige...

...zar suocavanje sa realnoscu izaziva samo stres i tjeskobu...prihvatanje stvarnosti najcesce dovodi do opustanja...

...kao djecak cesto sam u masti putovao kroz predjele iz knjiga...a sada...

diretore:
...zar suocavanje sa realnoscu izaziva samo stres i tjeskobu...prihvatanje stvarnosti najcesce dovodi do opustanja...

...kao djecak cesto sam u masti putovao kroz predjele iz knjiga...a sada...

....aj npr. ovako moja realnost je sto imam ludacu stan iznad mene,koja ceo zivot drzi zatvorene pse u stanu,nikad nisu videli svetla van tog stana i satima laju,i nocu laju....
...i sto puta smo je prijavljivali i pokusavali da nadjemo resenje i opet nista....to je samo jedan izdvojen primer...

...i sta sad,suociti se sa cinjenicom da u ovoj drzavi nema sanse da dodjes do neke pravde , ili u mom slucaju jednostavno mira u kuci.... ili uzeti knjigu i otici negde u prirodu van svega toga?....ili citati neku knjigu o strahotama rata u Bosni mozda?....
...kad treba da se bavim realnoscu bavim se realnoscu , kad hocu da se opustim uzmem knjigu u ruke...koliko ti je tesko to da pojmish?

Zefirra:
ili uzeti knjigu i otici negde u prirodu van svega toga?....ili citati neku knjigu o strahotama rata u Bosni mozda?....
...kad treba da se bavim realnoscu bavim se realnoscu , kad hocu da se opustim uzmem knjigu u ruke...koliko ti je tesko to da pojmish?

...ne znam sto se osjecas napadnutom...
...evo...ocigledno si shvatila da neces nista promjeniti u tvojoj situaciji...
...(bold prvi dio)...
...tako...da tvoj odlazak u prirodu nije vezan za knjigu...zar ne...
...mogla si takodje da napises da ides u gradski prevoz da citas knjigu...kao sto mnostvo ljudi radi...
...licno...najvise citam u gradskom prevozu dok idem ili se vracam sa posla...jer drugacije i ne bih imao bas mnogo vremena...

...drugi dio (bold)...
...nemam potrebe da duze komentarisem...
...jer nisam ni predlozio knjige o strahotama rata u Bosni...
...ne znam ni ima li takvih...
...taj rat valjda i nije jedina stvar koja se tebi...desavala u zivotu...mnogima jeste...
...a tvoj pokusaj aluzije na ijekavicu koju koristim u postovima...i vezivanje za Bosnu...
...su nazalost pogresni...

btw...tema...
Umberto Eko...Kako sam putovao sa lososom...
i od istog autora...Fukoovo klatno...

diretore:
...ne znam sto se osjecas napadnutom...
...evo...ocigledno si shvatila da neces nista promjeniti u tvojoj situaciji...
...(bold prvi dio)...
...tako...da tvoj odlazak u prirodu nije vezan za knjigu...zar ne...
...mogla si takodje da napises da ides u gradski prevoz da citas knjigu...kao sto mnostvo ljudi radi...
...licno...najvise citam u gradskom prevozu dok idem ili se vracam sa posla...jer drugacije i ne bih imao bas mnogo vremena...

...drugi dio (bold)...
...nemam potrebe da duze komentarisem...
...jer nisam ni predlozio knjige o strahotama rata u Bosni...
...ne znam ni ima li takvih...
...taj rat valjda i nije jedina stvar koja se tebi...desavala u zivotu...mnogima jeste...
...a tvoj pokusaj aluzije na ijekavicu koju koristim u postovima
...i vezivanje za Bosnu...
...su nazalost pogresni...

btw...tema...
Umberto Eko...Kako sam putovao sa lososom...
i od istog autora...Fukoovo klatno...
To sto sam oznacila,ne postoji. Rat u bosni mi je pao na pamet kao nesto vrlo realno a nesto najstrasnije i najgore sto nas je moglo zadesiti.
To sto pominjes su ok knjige,nije da ne citam takve knjige. Ali ti kad se zakacis za nesto strasno si uporan pa i napadan,izgleda mi ko da imas neke predrasude o svemu....mozda i gresim.Aj nema vishe takvih postova.Vratimo se temi.

Back