diretore
Veoma poznat
- Poruka
- 12.998
Zefirra:...po izboru knjiga zakljucili ste....ja volim da kroz knjigu pobegnem od surove i ponekad bolne realnosti...![]()
...zar nije bolje suociti se sa realnoscu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zefirra:...po izboru knjiga zakljucili ste....ja volim da kroz knjigu pobegnem od surove i ponekad bolne realnosti...![]()
diretore:...zar nije bolje suociti se sa realnoscu...
....realnost te sama po sebi tera da se suocis sa njom , pa izaziva stres i teskobu koju ubijas tako sto se opustas....diretore:...zar nije bolje suociti se sa realnoscu...
rale77:Ako nisi citala uzmi Lord of the rings od Tolkina....verovatno znas za film ali knjige su extra
Potpisujem !!! Posebno ovo za film. Prosto me tuga uhvati kada neku dobru knigu izmasakriraju kada je pretvore u film...Zefirra:Naravno da sam to procitala. Film im nije ni prici. A i Silmarilion je divna knjiga.
_AnjA_:Nesto lako , i simpatichno.."Autostoperski vodich kroz Galaksiju " Douglas Adams
...mislis... to znaci da je knjizevnost...samo po sebi zamisljena kao bijeg od stvarnosti..._AnjA_:@diretore ovim (retorichkim?) pitanjem nishtish knjizevnost samu po sebi...
Zefirra:....realnost te sama po sebi tera da se suocis sa njom , pa izaziva stres i teskobu koju ubijas tako sto se opustas....
...ja se opustam tako sto bezim u knjige...
diretore:...zar suocavanje sa realnoscu izaziva samo stres i tjeskobu...prihvatanje stvarnosti najcesce dovodi do opustanja...
...kao djecak cesto sam u masti putovao kroz predjele iz knjiga...a sada...
Zefirra:ili uzeti knjigu i otici negde u prirodu van svega toga?....ili citati neku knjigu o strahotama rata u Bosni mozda?....
...kad treba da se bavim realnoscu bavim se realnoscu , kad hocu da se opustim uzmem knjigu u ruke...koliko ti je tesko to da pojmish?
Cuo sam za ovu knjigu i moram pod hitno da je nadjem da procitam :sad:dragoslava:"JELENA"
Ne znam koje napisao ali je mogu da kažem da je jaka osećanja pokrenula u meni.
Sudbina jedne Srpkinje udate za muslimana u Sarajevu!
To sto sam oznacila,ne postoji. Rat u bosni mi je pao na pamet kao nesto vrlo realno a nesto najstrasnije i najgore sto nas je moglo zadesiti.diretore:...ne znam sto se osjecas napadnutom...
...evo...ocigledno si shvatila da neces nista promjeniti u tvojoj situaciji...
...(bold prvi dio)...
...tako...da tvoj odlazak u prirodu nije vezan za knjigu...zar ne...
...mogla si takodje da napises da ides u gradski prevoz da citas knjigu...kao sto mnostvo ljudi radi...
...licno...najvise citam u gradskom prevozu dok idem ili se vracam sa posla...jer drugacije i ne bih imao bas mnogo vremena...
...drugi dio (bold)...
...nemam potrebe da duze komentarisem...
...jer nisam ni predlozio knjige o strahotama rata u Bosni...
...ne znam ni ima li takvih...
...taj rat valjda i nije jedina stvar koja se tebi...desavala u zivotu...mnogima jeste...
...a tvoj pokusaj aluzije na ijekavicu koju koristim u postovima...i vezivanje za Bosnu...
...su nazalost pogresni...
btw...tema...
Umberto Eko...Kako sam putovao sa lososom...
i od istog autora...Fukoovo klatno...