Preporuci film

Hahahaha.....dobro,mene Havijer bas i ne zanima,u nekim scenama ima izraz lica kao neki patosanko...nego ovako vas pitam...za film...jel vredi blejati 2 sata ispred malog ekrana tv prijemnika?!:D

Hahahaha.....dobro,mene Havijer bas i ne zanima,u nekim scenama ima izraz lica kao neki patosanko...nego ovako vas pitam...za film...jel vredi blejati 2 sata ispred malog ekrana tv prijemnika?!:D

Ako imas nesanicu obavezno se udobno smjesti u svoju fotelju
usput zamoli da te neko veze lancima da bi mogla da izguras prvih 15 sekundi filma
obamrlost ce automatski uslijediti i utonuces u duboki san.
Uzivaj...

360854.jpg

kao mali me ovo toooliko smaralo...ali keva voli
ipak,teba pogledati ako ni zbog chega drugog onda zato shto je najskuplji film svih vremena koji bi danas koshtao cca 560 miliona dolara...u chast prsolave 50 godina boljshevichke kom8unjare se isprsile...nigde se nije shtedelo
neke od najmasovnijih masocnih scena shibanja...uchestvovala cela jedna ruska armija ko statisti..u pojedinim scenama i do 120 000...znachi nema CGI majmuna a la Indijana Dzons

http://www.imdb.com/title/tt0063794/

Ako imas nesanicu obavezno se udobno smjesti u svoju fotelju
usput zamoli da te neko veze lancima da bi mogla da izguras prvih 15 sekundi filma
obamrlost ce automatski uslijediti i utonuces u duboki san.
Uzivaj...

Nameracila sam se da ga odgledam,jer ne sumnjam u Markesa,ali kad se film radi po knjizi,jos ako si procitao knjigu i dopala ti se,uvek film razocara!

360854.jpg

kao mali me ovo toooliko smaralo...ali keva voli
ipak,teba pogledati ako ni zbog chega drugog onda zato shto je najskuplji film svih vremena koji bi danas koshtao cca 560 miliona dolara...u chast prsolave 50 godina boljshevichke kom8unjare se isprsile...nigde se nije shtedelo
neke od najmasovnijih masocnih scena shibanja...uchestvovala cela jedna ruska armija ko statisti..u pojedinim scenama i do 120 000...znachi nema CGI majmuna a la Indijana Dzons

http://www.imdb.com/title/tt0063794/

Ovo cu skinuti sa neta
i prodavati celjadi koju mrzi da cita
zgrnucu ogromnu lovu...

Uglavnom je tako sa par izuzetaka koji potvrdjuju pravilo
elem ako nemas neka strasno bitna posla
pa boze moj gledaj
ali da ne bude da te nisam upozorio

Lepo si me upozorio,a ja te nisam slusala!:D
Film 'ajde i nije los,samo ima malo preterivanja....
Npr.covek od 70 i kusur godina,pa onako sexualno aktivan....***** li ga!
Samo je falilo dete da joj napravi,a kako su krenuli i ocekivala sam da ce to da se desi.
I Havijer mi je vise licio na psihopatu i malo retardiranog,nego zaljubljenog coveka....
Mozda je trebao neko drugi da glumi.Onaj njen muz je 10X veci smeker!
Nisam nesto zadovoljna,ali nisam ni razocarana!

Meni se dopao film Ljubav u doba kolere. Cak me na momente i rastuzio..A sto se tiče sex aktivnosti,Mikulcice ti kao da zaboravljas da ima i takvih izuzetaka..z;) Naročito starac koji ozeni neku od 30 godina pa joj u 90 napravi dete..:per: Za naučnu fantastiku..mozda.. za real life tesko.

Meni se dopao film Ljubav u doba kolere. Cak me na momente i rastuzio..A sto se tiče sex aktivnosti,Mikulcice ti kao da zaboravljas da ima i takvih izuzetaka..z;) Naročito starac koji ozeni neku od 30 godina pa joj u 90 napravi dete..:per: Za naučnu fantastiku..mozda.. za real life tesko.

Da,ali samo sto su otisli toliko daleko da sam mislila da ce da napravi dete zeni od 72 godine!:D Ako izuzmem sva ta preterivanja sto sam nabrojala,ok je filmic,moze da se pogleda,i mene je rastuzilo par scena....eto sta ti je zensko!!!:D

Dobar je film,malo me u nekim momentima smorio,malo rastužio,ali ono da je čeka 50 godina...
Pa malo ga preteraše.....Sve je to lepo,lepa ljubavna priča,ali ni u španskim serijama se ne čekaju toliko.....Zamisli,molim te....Posle 53 godine......Jao.....

Pa,to ti kazem.....preterase!Ma,koliko ima dirljivih scena,nekako ti je nemoguce da se uzivis u to,jer je malo idiotski da neko nekog ceka 50 i kusur godina,a pri tom nista nije imao sa tim,nego cisto,platonska ljubav!Doduse,nisu oni krivi,tako je Markes napisao,ali opet....Neke knjige ne treba da se ekranizuju i to je to!:)

Back