Preporuci film

lik koga glumi u taxisti je maltene isti hm..lik ko u ova dva filma....malo evoluirao u medjuvremenu u sajko stranu...u ova dva je i isti bukvalno
filmovi su zanrovski razlichiti..ali to mu dodje ko da pratish shta je taxisti prethodilo..neshto kao razvojni put:lol:
naravno da ovo nije taj nivo Taxiste ali meni su bili simpatichni svaki na svoj nachin:lol:

Pa ne bih se bas slozila da su ova dva lika ko Trevis, al' dobro :)
A slazem se da filmovi jesu simpaticni, ima nekih ludih detalja i fora.
Nekako su cudno simpa, a opet ne mozes reci da su dobri :)

Ja bih preporucila 3 filma, kada je rec o De Nirovim ranim radovima.
Prvi je odlican, druga dva bas i nisu nesto, ali u svakom on glumi extra i totalno su drugaciji likovi od svega dalje vidjenog.
A to su Mean Streets, Bang the drum slowly i The Gang That Couldn't Shoot Straight.
E ko nije gledao Johnny Boy-a iz Mean Streets za mene nema pravo da komentarise De Nira kao glumca :D

Poslednja izmena:
vidocq.jpg

film nije neshto posebno ali za CGI pretrpanost koju sam ochekivao prijatno me iznenadio
da ne spominjem shto me totalno zateklo i tokom prvog gledanja uopshte nisam provalio unapred ko je alhemichar...a to mi se jako jako retko deshava
zanimljiv za jednom odgledati ali nishta vishe od toga

Slažem se....
Film je na prvo gledanje bio baš zanimljiv,ni ja nisam skontala ko je,štaviše,nisam baš ni sumnjala...
A i ja takodje uglavnom,makar posumnjam,ali ovog puta...
Sve u svemu,dobar film za gledanje prvi put,kasnije ......:roll:

Evo ako neko voli vesterne,ja ih licno ne volim al zato ovaj preporucujem:3 10 to Yuma.Mozda ga je neko vec preporucio,ako jeste-dobar izbor.I jos jedan,nije vestern al ima nesto zajednicko a to je glavni glumac Christian Bale-The Machinist.Nije da cete otkriti Ameriku jer je vec vidjena tema,necu da otkrivam al je Christian da se najezis i to iz vise razloga....

Ljudi,preporučujem film "Trial and Retribution" sastoji se iz 2 dela,inače,bio je sinoć na AVALA...
Ko voli krimi-drame,svideće mu se....
Nema akcije,film je dosta "miran" ali je extra....Bar meni....
Do samog kraja se ne zna ko je krivac.......
Preporučujem,zaista dobar film.:D

Gledala sam skoro "Space Jam".
To je inace prvi film koji sam gledala u bioskopu, ikad! Vodila me nana. Imala sam samo 6 godina...ili 5.
Kao likovi iz crtaca su napadnuti od strane malecnih vanzemaljaca, koji hoce da od njih naprave robove. Onda Dusko Dugousko dolazi na ideju da se odigra kosarkaska utakmica. Ako vanzemaljci pobede mogu da ih vode u roblje. Usput, regrutuju i Majkla Dzordana.

Poslednja izmena:
E pa sad bas nekog da ubedjujem da pogleda neki film..tesko.Samo sam predlozila.
Ima zanimljivu temu,malo tezu pricu a bavi se i razlicitim pitanjima zivota na neki filozofski nacin.Ako pogledas ceo film,shvatices da su dijalozi(a i monolozi)fenomenalni i upecatlivi,stavise puni zivotne istine a to je recimo nesto sto ja volim.A i Ryan Gosling nimalo ne razocarava.Naravno to obavezno ne znaci da ce se tebi i polovini ljudi na ovom forumu svideti kao i meni....S moje tacke gledista,itekako je vredan paznje.
Tvoj,i samo tvoj,izbor je dal ces ga odgledati...:)A ovo je opet,samo moja preporuka;)

"The united states of Leland".Ko nije-obavezno.

Skinucu ovaj film sto si preporucila... :cool: Koji je zanr? Drama.. Volim da gledam filmove tog tipa, ali uglavnom nakon toga budem propisno neraspolozen.Ne volim patetiku i nadam se da ovaj nije takav. Zato se uglavnom uvek navracam na horore. Ovaj cu da odgledam, pa ti javljam utiske...Poslednja drama koju sam gledao i koja je bas uticala na mene je Mar adentro. Vrlo je tezak film, nekome moze biti i dosadan, posto ne obiluje nekom velikom radnjom, vec uglavnom pitanjima o zivotu i smrti. Rec je o coveku koji je apsolutno paralizovan vec 25 godina ( negde sam vec ovo preporucio), postavlja se pitanje o eutanaziji i tako... Ako budes u mogucnosti, odgledaj ga... Al' ako ga odgledas, nemoj mene da krivis za mogucu teznju ka samoubistvu...;)

Auu istripovala sam se da sam ja pogresno napisala Ryan-ovo ime..to mi se retko desava,uglavnom obracam paznju na to:).
Jeste drama,ne tipicna,nije nimalo pateticna.Videces sam kad budes odgledao.
Ryan ima nesto zanimljivo,prvi put sam ga gledala pre jedno 3-4 godine u "Ubistvu po stavkama",pustali na tv-u...
Al najvise mi se svideo bas u "United states of Leland"...I jeste sve bolji i bolji,ima nesto zanimljivo u ocima,setno i u isto vreme ludacko..Kad odgledate,javljajte utiske:)

Poslednja izmena:
Prezime mi se omaklo..Mislim o jednom kucam drugo a radim trece..Iskreno nije ni vazno,ne znam da li ste culi kako recimo italijani ili nemci izgovaraju imena glumaca..Nigde blage veze..
Nemam vremena ovih dana da skinem Rajanov film Lars and the real girl kazu da je dobar..Notebook je odlican,tu sam se setila da sam ga vec negde gledala.(Onaj triler sa S.Bulok)

Back