Preporuci film

IZNUDA ...Odlican film,napet,ima pricu,drzi itekako paznju.
Rec je o bracnom paru koji odlazi na odmor ,na Karibe...Za tili cas se
njihovi zivoti pretvaraju u pakao.Glavni glumac je odigrao odlicno,svoju ulogu...
Sve preporuke!

Julie-e-Julia-sonypictures_-com_-br%5B1%5D.jpg

Divan film i Amy i Meryl (narocito ona) su sjajno odradile posao. 10/10

MV5BMTY1NTM1NTQ1OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTk4MTM2MDI@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Iako deluje kao film za klince i neozbiljno, u sustini je super prica o devojci koja na turbulentan nacin prozivljava svoje teen godine, narocito kada sazna da se njena najbolja (i jedina) drugarica smuvala sa njenim rodjenim bratom sa kojim nije u dobrim odnosima i dozivljava to na vrlo tragican nacin. Tada se vidi da nije samo to problem u njenom zivotu, vec gomila nekih stvari i nedoumica koje su tipicne za taj uzrast. Glavna glumica je sjajno iznela tu ulogu, nisam imala nesto prilike da je gledam u drugim filmovima, a naravno da je spektakularan i Woody Harrelson koji glumi jednog poprilicno cudnog (a sustinski divnog) profesora. Kao sto sam vec napomenula, film nije samo za klince, vec mislim da bi i starija publika definitivno mogla uzivati u njemu i slozicu se sa komentarima koje sam procitala, a to je da film ima neki vajb filmova iz 80ih. Svakako preporuka 9/10

Pogledao sam ovaj film ranije. Tipičan američki put-ka-odrastanju u vrlo kriznim tinejdžerskim godinama. Totalna klasika, da klasičnije ne može biti. To ga čini dobrim za gledanje po mom mišljenju.

Devojka ima odlične patike. Ending je super-predvidljiv ali to i treba očekivati u takvim filmovima.

Pogledao sam ovaj film ranije. Tipičan američki put-ka-odrastanju u vrlo kriznim tinejdžerskim godinama. Totalna klasika, da klasičnije ne može biti. To ga čini dobrim za gledanje po mom mišljenju.

Devojka ima odlične patike. Ending je super-predvidljiv ali to i treba očekivati u takvim filmovima.

Kraj da, ali mi sam film nije tipican, zato mi se i dopao....

Gledala... nije loš, mada je na Imdb-u ocenjen malo više nego što, čini mi se, realno vredi.

Inače, preporuke za:

Run All Night (Liam Neeson) 2015.
Volim Liama Nesona, svi su mu filmovi dobri.

The Wolf of Wall Street (Leondardo di Caprio), 2013.
Tek sad odgledah... Ako mi i nije bilo jasno zašto di Kaprio važi za jednog od najboljih glumaca današnjice, sad jeste. :) Odličan je.

Nocturnal animals (Amy Adams), 2016.
Ko voli trilere... 7.6 ocena na Imdb-u.

The Magnificent Seven (Danzel Washington) 2016.
6.9 na Imdb-u.

THE WIZARD OF LIES,sa De Nirom....Odlicno je odglumio.
Film ,je dobar,ali po mom misljenju napravljen z'brda z'dola..
Umesto da se ide po redosledu ,s'obzirom da je po istinitom dogadjaju
izmesali su godine,mesece,mesta....I,ko ne prati od pocetka film slabo ce ukapirati
ko to prati gde je ko bio ,sta se desilo i sl...
Bernie Madoff,koga je Niro glumio...Po hladnoci Clint Eastwood je bebac u odnosu na Bernia.
Izgubio je sve,ali najvaznije izgubio je oba sina,zenu....I,ostao je 'ladan ko boza.Bar su na filmu tako preneli

Back