Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Iako deluje kao film za klince i neozbiljno, u sustini je super prica o devojci koja na turbulentan nacin prozivljava svoje teen godine, narocito kada sazna da se njena najbolja (i jedina) drugarica smuvala sa njenim rodjenim bratom sa kojim nije u dobrim odnosima i dozivljava to na vrlo tragican nacin. Tada se vidi da nije samo to problem u njenom zivotu, vec gomila nekih stvari i nedoumica koje su tipicne za taj uzrast. Glavna glumica je sjajno iznela tu ulogu, nisam imala nesto prilike da je gledam u drugim filmovima, a naravno da je spektakularan i Woody Harrelson koji glumi jednog poprilicno cudnog (a sustinski divnog) profesora. Kao sto sam vec napomenula, film nije samo za klince, vec mislim da bi i starija publika definitivno mogla uzivati u njemu i slozicu se sa komentarima koje sam procitala, a to je da film ima neki vajb filmova iz 80ih. Svakako preporuka 9/10
Pogledao sam ovaj film ranije. Tipičan američki put-ka-odrastanju u vrlo kriznim tinejdžerskim godinama. Totalna klasika, da klasičnije ne može biti. To ga čini dobrim za gledanje po mom mišljenju.
Devojka ima odlične patike. Ending je super-predvidljiv ali to i treba očekivati u takvim filmovima.
Gledala... nije loš, mada je na Imdb-u ocenjen malo više nego što, čini mi se, realno vredi.
Odličan je.IZNUDA ...Odlican film,napet,ima pricu,drzi itekako paznju.
Rec je o bracnom paru koji odlazi na odmor ,na Karibe...Za tili cas se
njihovi zivoti pretvaraju u pakao.Glavni glumac je odigrao odlicno,svoju ulogu...
Sve preporuke!
Koji je ovo film? Nisi nista napisao
Get out
Dobra ideja, nista posebno , kraj uzas...Nije mi lego ni malo. Skenjao sam se kad se film avrsio, ocekivao sam mnogo vise.

Mene bi tužan kraj baš ubedačio, kakav si ti očekivao?![]()

"The Full Monty" - podela uloga odlična, ekipa na čelu sa uvek fantastičnim Robertom Carlyleom svaki put uspe i da me nasmeje i da me rastuži istovremeno...

"Split" (2016)
![]()
http://www.imdb.com/title/tt4972582/
Odličan. Manje-više zbog priče, a više zbog sjajne glume glavnog protagoniste (James McAvoy).