Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567

Odlican.Glavna glumica je mnogo slatka. 9/10

Sjajan zaplet i originalna prica. 8.5/10

Ovo je stari crtani,za koji ja nekim cudom nisam cula

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, па где си ти Лаки Гирл? Шта се ради? Јел има нешто ново у Холивуду?
Naravno.Udala sam se,pa razvela i sad jurim alimentaciju za nerodjeno dete.
Јел то нека фора са Мегатренда или...?![]()
Isti kao i naslov filma.Kakvi su tupan i glupan 2?
svi filmovi od onog skota, volim njegove filmove pogotovo kada glumi onaj skot hbeni Skot ATkins![]()
Kakvi su tupan i glupan 2?
Isti kao i naslov filma.
Gledala sam taj film. Besomucno je glupo odradjena ta ideja. Bila sam u vezi sa Morisom Blajbtrojem. On je kao napaljen klinac, a i u tom filmu je potpuno glupa njegova uloga. On tu izigrava nekog buntovnika. Taj eksperimnet sa zarobljenicima i cuvarima je toliko izlizana. tema. Ja sam kasnije bila s njim u vezi, on je snimao neki film sa mladjom glumicom (od njega), pa je mislio da cu ja biti ljubomorna. On je tu pokusavao da odglumi nekog Zan-Klod van Dama. Ja sam mu rekla da s ene pali previse, a posebno kada je snimao u Bugrskoj. Poceo je da vredja Balkan, a ja kao Srpkinja nisam to mogla da dozovolim, pa sam mu opalila samar i onda se smirio.![]()
![]()
Zaboravih skroz ovaj film.Atipicna ljubavna prica,drama,sa primesama komedije. 9/10
Laki, ja tebe mnogo volim, ali ovo je glup film. Ipak, ja cu mu dati 9, samo zbog tebe da znas.![]()
Kakvi su tupan i glupan 2?
Samo ime kaze: tupav i glupav. Nemoj da gledas.![]()
Hej, drustvo, pocinje sada za 5 min na Tv Prva film Intimne stvari iliti na english Little Children kako su oni preveli. Ima lepu ocenu na IMDB-u, pa ko zeli neka pogleda. Deluje mi kao neki triler, misterija, drama.