Preporuci film

Jeune-et-Jolie-quad-604x272.jpg

Odlican.Glavna glumica je mnogo slatka. 9/10

TheBestOffer.jpg

Sjajan zaplet i originalna prica. 8.5/10

120917.jpg

Ovo je stari crtani,za koji ja nekim cudom nisam cula :) Odusevih se u svakom slucaju. 10/10

:heart:
Gledala sam taj film. Besomucno je glupo odradjena ta ideja. Bila sam u vezi sa Morisom Blajbtrojem. On je kao napaljen klinac, a i u tom filmu je potpuno glupa njegova uloga. On tu izigrava nekog buntovnika. Taj eksperimnet sa zarobljenicima i cuvarima je toliko izlizana. tema. Ja sam kasnije bila s njim u vezi, on je snimao neki film sa mladjom glumicom (od njega), pa je mislio da cu ja biti ljubomorna. On je tu pokusavao da odglumi nekog Zan-Klod van Dama. Ja sam mu rekla da s ene pali previse, a posebno kada je snimao u Bugrskoj. Poceo je da vredja Balkan, a ja kao Srpkinja nisam to mogla da dozovolim, pa sam mu opalila samar i onda se smirio.:heart:

- - - - - - - - - -

The-Fault-in-Our-Stars-exclusive-poster_612x904.jpg

Zaboravih skroz ovaj film.Atipicna ljubavna prica,drama,sa primesama komedije. 9/10

Laki, ja tebe mnogo volim, ali ovo je glup film. Ipak, ja cu mu dati 9, samo zbog tebe da znas.:heart:

- - - - - - - - - -

Kakvi su tupan i glupan 2?

Samo ime kaze: tupav i glupav. Nemoj da gledas.:heart:

Igra u tami-poljski film, ne zelim da prepricavam onima koji bi gledali da ne kazem previse, o Drugom svetskom ratu je i govori o hrabrosti, u obzir je dobro unet psiholoski aspekt.
Moja Australija-izraelski film, govori o detinjstvu, uklapanju, duhovit je jako, ona kvalitetna vrsta humora koja je netipicna, ispituje drustvene predrasude i okolnosti u kojima se zadese ljudi kao i koliko zavisi od nas kvalitet naseg zivota u skladu sa tim kako se mi postavimo i trudimo
Vrvt ih je teze naci jer su festivalski, takvi filmovi se pustaju na Festivalu savremenog evropskog filma i karte budu besplatne svake godine, a svaki film je ocaravajuci

Hej, drustvo, pocinje sada za 5 min na Tv Prva film Intimne stvari iliti na english Little Children kako su oni preveli. Ima lepu ocenu na IMDB-u, pa ko zeli neka pogleda. Deluje mi kao neki triler, misterija, drama.

Back