Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
MNOGO DOBAR!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi se bas nije gledalo,ali me je ostavio bez daha!!!Ocekivala sam da ce ovakav biti Nine,koji me je skroz razocarao!!Skoro me film nije ovako odusevio.Jedina,jedina zamerka je na odvratan vokal Kristine A.,koja i dalje urla iz petnih zila...ali nema veze.Fantastican film!
![]()
Ja nisam ni njen fan,ni fan njene muzike,a nisam ni tinejdzerkaja sam recimo veliki fan kristinine muzike i vokala,ali mi se film nije dopao....odnosno da sam tinejdzerka verovatno bi,ali ovako mi je totalno nekako predvidiv,naivan,nemam pojma,prosecnu bih mu ocenu dadala....a ni njena gluma mi se nije preterano dopala,odnosno pesme iz filma su mi najveci plus![]()
Ja nisam ni njen fan,ni fan njene muzike,a nisam ni tinejdzerkaali znas da ja ovakve filmove gledam jednom u 100 godina i da su kod mene na repertoaru samo horori i trileri,pa mi sve blaze dodje kao glupost.Ovo je nesto retko,sto mi nije delovalo kao limunada.A na pesme iz filma sam zaboravila-super su.
Priest (2011) 7,5/10
... volim Sci-Fi... ali ne gotivim horore... ako nema previse "strecanja" onda cu i da skinem ovo....
Sleepy hollow je fantasticna bajka
Sin City je po meni najbolji film 2004te godine
Slamdog millioner je cist uzas i potpuno razocarenje
Sleepy hollow je fantasticna bajka
Sin City je po meni najbolji film 2004te godine
Slamdog millioner je cist uzas i potpuno razocarenje
Drago mi je da se i drugima dopada Sleepy hollow, al' što je ovaj drugi po tebi loš?
au pretera ga,sto uzas???meni je film odlican bio,iako nisam ljubitelj filmova na tu foru....nisam do sad cula nijedan negativan komentar na njega