Preporuci film

iklimler-2006-dutch-r2-front-cover-10980.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0498097/

Kakav je film? Meni se Džejlan mnogo svideo (pogotovo Uzak), ali ovaj film nisam gledala. Napiši par reči ako ti nije teško...

Kakav je film? Meni se Džejlan mnogo svideo (pogotovo Uzak), ali ovaj film nisam gledala. Napiši par reči ako ti nije teško...

Mene je ovaj film odusevio. Provlace se pitanja bracne (i uopsteno zivotne) filozofije i psihologije. Generacijski jaz medju partnerima, njihovi razliciti senzibiliteti, interesovanja, pogled na zivot, preispitivanje sopstvenog zivotnog izbora... strast naspram ljubavi... Preporucujem ga, odlican film.

Mene je ovaj film odusevio. Provlace se pitanja bracne (i uopsteno zivotne) filozofije i psihologije. Generacijski jaz medju partnerima, njihovi razliciti senzibiliteti, interesovanja, pogled na zivot, preispitivanje sopstvenog zivotnog izbora... strast naspram ljubavi... Preporucujem ga, odlican film.

Hvala ti na odgovoru, sad si me još više zainteresovala za film. Pozdrav.

pa volim sve koji nisu sablonski, mrzim kada gledam film i vec znam kako ce da se zavrsi. to vazi za sve zanrove. :)
nerviraju me americke romanticne komedijice, horori gde pokolje sve pa jedan prezivi, akcije gde pucaju a nikako sanzer da im se isprazni i to tako :)

Back