gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Kakav je film? Meni se Džejlan mnogo svideo (pogotovo Uzak), ali ovaj film nisam gledala. Napiši par reči ako ti nije teško...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je film? Meni se Džejlan mnogo svideo (pogotovo Uzak), ali ovaj film nisam gledala. Napiši par reči ako ti nije teško...
Mene je ovaj film odusevio. Provlace se pitanja bracne (i uopsteno zivotne) filozofije i psihologije. Generacijski jaz medju partnerima, njihovi razliciti senzibiliteti, interesovanja, pogled na zivot, preispitivanje sopstvenog zivotnog izbora... strast naspram ljubavi... Preporucujem ga, odlican film.
Dajte neki sf ...deep space... da je novo, zadnje sto sam gled'o je ovo, nesto u tom fazonu -
jel ima da se skine neki normalan snimak ili ne? ja gledala prva 4, ok je film skroz
dajte mi neki dobar film, da nije radnja koja se ponavlja x puta, truler ili tako to. neki bas lep sto ostavlja utisak![]()
hvala
nego oce li neko meni da preporuci nesto za sta sam gore izrazila zelju![]()
pa volim sve koji nisu sablonski, mrzim kada gledam film i vec znam kako ce da se zavrsi. to vazi za sve zanrove.
nerviraju me americke romanticne komedijice, horori gde pokolje sve pa jedan prezivi, akcije gde pucaju a nikako sanzer da im se isprazni i to tako![]()
Evo da i ja potrazim neki predlog za neki dobar vigilante ili disaster movie.Pa ako neko ima neku dobru preporuku,bicu mu zahvalan![]()