Preporuci film

Potraga za srecom (the pursuit of happyness)
Odlican, jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledao.
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
pursuit_of_happyness.jpg

Ceo film, kao i ocena na imdb su prenaduvani i prepatetični...

Ne znam za 7 pounds ali količina patetike u The Pursuit of Happyness mi je film učinila smešnim. A i ovaj Vil Smit mi je samo za filmove poput ljudi u crnom.

Jel to Rados Bajic rezirao :think: ?!

Al' ne mogu da gresim dusu ...imam faze kad mogu da svarim odredjenu kolicinu patetike ,i u tim fazama sam uglavnom gledao Pursuit of Happyness i postao mi je i simpatican !

A za Radosa se salim ...nemaju Ameri takve multitalente :mrgreen: !

Radoš je u pojedinim momentima u Selo gori a baba se češlja zajebao i Toma Kruza kao poslednjeg samuraja, film koji je nabijen patetikom bukvalno do poslednjeg sudijskog zvižduka.

A, to, s patetikom je vrlo čudna stvar. Ja je u 99 posto slučajeva ne podnosim, ali imam i ja neke momente kada izvesna doza može da prođe, tako da mogu da te razumem.

Jel to Rados Bajic rezirao :think: ?!

Hah, istog momenta sam zamislio Radoševu naraciju nad Vilom Smitom i onim njegovim žgepčetom. :)

"I tako... Cvili žgepče kao sinja kukavica, niotkud ni kore 'leba da utoli glad, ni parčeta kartona da se skloni od nevremena... već samo kisne i gleda onim svojim setnim očima, kako to samo pusto crnče može. A Vila nešto u duši steže i steže... i ne da mu da diše... 'teo bi da plače, al' suza neće, pa neće... taka ti je seljačka duša, kad se okameni i sve stisne u sebi, pa ni muk jedan da pusti, da olakša malo sebi... Eeeee, sirotinjo, i Bogu si teška!"

:(

Ko zna... možda mi izda koncesiju i na neki spin-off... sa Dragojlom u glavnoj roli... Mogla bi serija da se zove "Nemo' se ljutite", a sidekick bi Dragojlu mogo da bude neko nov... po mogućstvu neko mlado i zgodno žensko čeljade, koje bi uglavnom nosilo mini-suknje... i pištolj... Adrijana Lima mi pada na pamet, pošto je, takoreć, saplemenik, mogo bi to ministar policije da pogura... Ona je tajni agent CIA-e, a navodno se useljava kod Dragojla zbog seoskog turizma... bivši izložena njegovoj dobroti, napušta svoja ubeđenja i udava se za Dragojla, na tradicionalnoj srpskoj svadbi... sa trubačima... ne mareći za razliku u godinama... u toj bi epizodi Radoš imo special appereance kao kum... i narator... E, da, i svi dobijaju lutrije i/ili nasledstva i serija se završava sa trubačima.

That's it! Zna li ko kako stupiti u kontakt sa Radošem?

Ko zna... možda mi izda koncesiju i na neki spin-off... sa Dragojlom u glavnoj roli... Mogla bi serija da se zove "Nemo' se ljutite", a sidekick bi Dragojlu mogo da bude neko nov... po mogućstvu neko mlado i zgodno žensko čeljade, koje bi uglavnom nosilo mini-suknje... i pištolj... Adrijana Lima mi pada na pamet, pošto je, takoreć, saplemenik, mogo bi to ministar policije da pogura... Ona je tajni agent CIA-e, a navodno se useljava kod Dragojla zbog seoskog turizma... bivši izložena njegovoj dobroti, napušta svoja ubeđenja i udava se za Dragojla, na tradicionalnoj srpskoj svadbi... sa trubačima... ne mareći za razliku u godinama... u toj bi epizodi Radoš imo special appereance kao kum... i narator... E, da, i svi dobijaju lutrije i/ili nasledstva i serija se završava sa trubačima.

That's it! Zna li ko kako stupiti u kontakt sa Radošem?

:lol:

...

a ko vam kriv kad gledate film koji se zove Pursuit of Happiness :)

a i Will je siguran znak sta sledi u filmu... ne secam se nekog dobrog filma gde se on pojavio.

Potraga za srecom (the pursuit of happyness)
Odlican, jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledao.
http://www.imdb.com/title/tt0454921/
pursuit_of_happyness.jpg

Slazem se, takodje jedan od najboljih koje sam gledala. Odusevili su me i tata i sin, predivan film, realan, bez imalo patetike, prica o surovom americkonm sistemu, ali i hrabrosti i borbi i neodustajanju do kraja. Zasluzuje najvisu ocenu.

Back