Preporuci film

Ne znam da li je neko vec preporucio, ali ja licno predlazem film ,,Agora", sa Rejčl Vajs u glavnoj ulozi. To je jedna prelepa priča o prvoj ženi filosofu koja je poznata istoriji, i koja je živela u vreme kada se širilo hrišćanstvo.

Walk The Line, fantastican film. Radi se o zivotu Johnny Cash-a. Malko je stariji, iz 2005godine. Pet nominacija za oskara, a nazalost dobio samo jednog, za glavnu zensku ulogu Reese Witherspoon. Glavnu musku ulogu tumaci Joaquin Phoenix ( nominovan za Oskara za ovaj film ), koji je fantasticno odglumeo. Tj i ona i on su zaista bili fenomenalni....Sumnjam da ce se neko razocarati ako ga pogleda...

...zna li neko jer snimljen neki moderni western ...zadnje sto sam gledao je Apaloosa i nije mi se svideo ...preporucite nesto,a da je snimljeno skoro ...

the-good.jpg

...zna li neko jer snimljen neki moderni western ...zadnje sto sam gledao je Apaloosa i nije mi se svideo ...preporucite nesto,a da je snimljeno skoro ...

Probaj sa ...

3:10 to Yuma
Renegade ( mozes ga naci pod nazivom Blueberry - svidece ti se ,ubedjen sam u to ,makar zbog glumaca ;) )
The Proposition
The Missing

Posebnu paznju obrati na 3. i 4. ...a probaj i ovo ,mada je meni bio ocajan ...

Seraphim Falls

I na kraju ,kad si vec u fazonu ,odgledaj i ovo pa nam javi utiske ;) !

The Burrowers

I srecno :bye: !

Poslednja izmena:
http://www.imdb.com/title/tt0489018/

I like it

Bas zanimljiv. I razmisljam se , mogli bi ovi u Holywoodu da naprave neku zombie seriju . Da najveci deo bude ovo prezivanjavanje od istih mislim da bi bilo dosta kreativnih ideja za takve scene .... Mozda i gresim . Ovaj film je super . Podseca na Deadsnow ali ne mari

Po meni jedan od najlosijih Romerovih filmova ...tacnije jedan od losijih zombi-horora u tom talasu ,al' to nije toliko vazno ...vise me interesuje ova rec koju sam boldovao ...neko objasnjenje ,definicija ,ako moze :) !?

Probaj sa ...

3:10 to Yuma
Renegade ( mozes ga naci pod nazivom Blueberry - svidece ti se ,ubedjen sam u to ,makar zbog glumaca ;) )
The Proposition
The Missing

Posebnu paznju obrati na 3. i 4. ...a probaj i ovo ,mada je meni bio ocajan ...

Seraphim Falls

I na kraju ,kad si vec u fazonu ,odgledaj i ovo pa nam javi utiske ;) !

The Burrowers

I srecno :bye: !

Brate to je sve staro...kad sam rekao skorije...mislio sam u zadnjih dinu dana ...310 to Yuma mi je los film ...o ostalim sam pisao jedno desetak postova ovde ...a videcu za taj zadnji

Back