Preporuci film

Fenomenalan film, sumnjam da ce neko da se razocara. Unesena je odredjena doza Naucne Fantastike al to nije vazno...

fantastican film zaista,jedina je mana odredjena doza sranja ubacena u koncept
kao sto je ona maloumna,debilna,beznacajna,bespotrebna,poslednja scena sa Dzekmanom u onoj tegli
msm WTF WAS THAT?
Ni reziser ne bi znao da objasni....
jos odavno sam ja pisao i sa nekim diskutovao o Prestizu
ali kad izuzmes par promasenih ideja zaista besprekoran film

btw film AWAKE je prilicno bezveze ...

Pa kažem...meni leg`o, možda neki drugi put ne bi.

Ali Kukushka leže uvek. Sjajan!

b15055577.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0135659/

Niti znam gde sam ga iskopao niti Boze daj :lol: Velika velika velika preporuka . Film je radjen po romanu Stephena King-a po istom imenu .
Ostrvo zahvata oluja, izolovani od ostatka sveta ljudi na njemu su u nemogucnosti da kontaktiraju obliznju policiju zbog prijavljenog ubistva stare gospodje . Na iznenadjenje ostalih, ubica se pod vrlo cudnim okolnostima predaje jednom jedinom "serifu" na ovom ostrvu . Odvodi ga u pritvor . Tu pocinju peripetije citavog filma .

Naravno "kljuc" filma je ubica . Ko je on? Ili bolje, sta je on? Zasto se bas sada pojavio (Istorija ostrva ne broji godine kada se zadnji put preksio zakon? Sta zeli od gradjana ? Kako dobija ono sto zeli ?

Namece se milion pitanja . Film je podeljen u 3 celine koje traju kao obican film , oko sat i 20 minuta . Znaci ceo film traje oko 4 sati . I celog sam ga i odgledao veceras :lol:

Velika preporuka . Odusevljen sam . Jedan od boljih filmova koje sam odgledao unazad sigurno godinu dana .

Stevee

fantastican film zaista,jedina je mana odredjena doza sranja ubacena u koncept
kao sto je ona maloumna,debilna,beznacajna,bespotrebna,poslednja scena sa Dzekmanom u onoj tegli
msm WTF WAS THAT?
Ni reziser ne bi znao da objasni....
jos odavno sam ja pisao i sa nekim diskutovao o Prestizu
ali kad izuzmes par promasenih ideja zaista besprekoran film

10ka
i josh jedna za soundtrack (Thom Yorke – Analyse)

http://www.imdb.com/title/tt0856288/

Insideposter.jpg

Vrlo vrlo brutalno, i definitivno spada u onu kategoriju disturbing and +18 filmove .
Film je na jos jedan nacin pokazao da su francuzi stvarno medju najboljima u pravljenju horror filmova , i oduvali su amere ovim filmom . Ocena na imdb-u je 7, ja mu dajem 8 . Sjajan film . Odusevljen sam .

Sam zaplet filma dogadja se kada glavni lik Sarah po profesiji fotograf, koja zivi sa muzem i nerodjenim detetom, dozivljava saobracajnu nesrecu . Dete ostaje i dalje u njoj ali na zalost muz je nastradao . Iznenadni preteci dolazak . Tu pocinje njen pravi pakao .Sjajan film i preporuka . Damama bas i nije preporucljiv, puno nasilja, i puno kasapljenja ali kod mene to prolazi :p

http://www.imdb.com/title/tt0856288/

Insideposter.jpg

Vrlo vrlo brutalno, i definitivno spada u onu kategoriju disturbing and +18 filmove .
Film je na jos jedan nacin pokazao da su francuzi stvarno medju najboljima u pravljenju horror filmova , i oduvali su amere ovim filmom . Ocena na imdb-u je 7, ja mu dajem 8 . Sjajan film . Odusevljen sam .

Sam zaplet filma dogadja se kada glavni lik Sarah po profesiji fotograf, koja zivi sa muzem i nerodjenim detetom, dozivljava saobracajnu nesrecu . Dete ostaje i dalje u njoj ali na zalost muz je nastradao . Iznenadni preteci dolazak . Tu pocinje njen pravi pakao .Sjajan film i preporuka . Damama bas i nije preporucljiv, puno nasilja, i puno kasapljenja ali kod mene to prolazi :p

Procitao sam celu radnju.Ima sve lepo prepricano na IMDBu
I ja za vece sranje u zivotu nisam cuo

SAMO SI MI PODIGAO OCEKIVANJA OVIM TVOJIM POSTOM
I KAD SAM PROCITAO DA JE SET JEDNA KUCA I GLUMACKA EKIPA PODRAZUMEVA 4 COVEKA
MSM ,NEKA HVALA TI

Moje je bilo da kazem sta mislim o filmu koji sam odgledao, a tvoje da kazes svoje misljenje . Svako je uradio posao . Ne vidim poentu , prepucavanja .

Ko odluci da poveruje tebi koji nisi odgledao film i kazes da je "sranje" alal mu vera, nek ide dalje . Toliko od mene ....

Pozdrav :bye:

Dobro me poceti,
Onaj Tehnotais ili kako vec;Edit i ja
Nije lose uopste ,prica je bespotrebno komplikovano ispricana ,a da sama nije takva
Glasovna gluma je fantasticna ,posebno kad je u pitanju Zika Todorovic
U principu je najslabija tacka celog ostvarenja srednje ocajna animacija ,ciji se nesklad najves primecuje prilikom pokreta likova ili govora istih.
Znaci film je daleko od toga da vredi vise od onih filmova pored jogurta i mleka u maxiju za 100 kinti ,ali kako vec jeste domace ostvarenje i barem zbog fine ideje i glasovne glume skinite ga sa neta i pogledajte..

Verovatno je vecina gledala ali, moram da preporucim. Malopre sam ga odgledao. Vrlo emotivan, srceparajuci film ali, sto je bitno, bez previse jeftine patetike. Glavna uloga Robin Williams, ovaj covek me nikad nije razocarao, gde god da je glumio. Odlican film.
1092_heading.jpg

Poslednja izmena:
Verovatno je vecina gledala ali, moram da preporucim. Malopre sam ga odgledao. Vrlo emotivan, srceparajuci film ali, sto je bitno, bez previse jeftine patetike. Glavna uloga Robin Williams, ovaj covek me nikad nije razocarao, gde god da je glumio. Odlican film.
1092_heading.jpg

ja gledala film,sjajno odradjen pakao i raj i robin kao i uvek sjajno glumi nema sta...ali koliko se secam neke scene mi se nisu dopale..sve u svemu meni je licno ok filmic,ali vise sam odusevljena samim prikazom pakla i raja i robinom nego samom radnjom...nekako koliko su mi pakao i raj realno odradjeni,toliko mi je sam kraj pa i cela ta njegova svrha trazenja nje zapravo irealna....

:confused: Nisi rekao da je glup rekao si da je sranje :confused: Ne vidim neku veliku razliku :think:
samo cu reci Don't judge the book by its covers, a ti ako verujes imdb-u onda ces daleko da doguras :lol:

pa n ema tu sta da mu se veruje ili ne,to su sve ocene gledalaca ne kritike,a i ljudi ukratko napisu u cemu se radi da bi pomogli drugim ljudima u odabriu...sem ocene gledalaca, u prepricavanju nema niceg subjektivnog ;)

Back