Preporuci film

Devil`s Advocate ko nije gledao ... odlican film...
devils_advocate_quad.jpg

Slažem se.

Znam možda da netreba da postavim pitanje ovde, ali moram. pa me oterajte najgore što možete.
Predpostavljam da ste poznavaoci filma, da li je neko gledao film ili čuo za isti " Pandorina kutija", ako jeste, gde mogu da ga nabavim i da li ga ima na internetu?

Znam možda da netreba da postavim pitanje ovde, ali moram. pa me oterajte najgore što možete.
Predpostavljam da ste poznavaoci filma, da li je neko gledao film ili čuo za isti " Pandorina kutija", ako jeste, gde mogu da ga nabavim i da li ga ima na internetu?

Da li misliš na Pandora'nin kutusu (2008)? Ako misliš na njega, ima ga na netu. Film je onako, prosečan. U najboljem slučaju solidan.
Ako misliš na Pandora's Box (2002) to nisam gledao.

Da li misliš na Pandora'nin kutusu (2008)? Ako misliš na njega, ima ga na netu. Film je onako, prosečan. U najboljem slučaju solidan.

Pojma nemam, navodno je iranski film nema veze sa Holivudom, mislim da ovaj film za koji ti kažeš nije to to, Pandoranin kutusu je sličnog imena, ovo znam rekli su mi Pandorina kutija, vrlo ozbiljan i težak film o jednij teškoj bolesti, u svakom slučaju ti hvala.:D

Uploaded with ImageShack.us

Istinita prica... Andjelina igra samohranu majku decaka koji jednog dana nestaje. Film govori o njenoj borbi da nadje sina...
Za mene mucan film, na kraju mi je ostavio strah o tome kakvi sve bolesni ljudski umovi postoje na ovoj planeti.
Preporuka!

all_about_steve_poster.jpg

Sandra Bullock mi je jedna od omiljenih glumica, ne znam zasto ali mi je veoma harizmaticna i njeni filmovi me uvek nasmeju. Tako odlucih da veceras posle duzeg vremena i posle vise odlaganja odgledam ovaj film.

Film je veoma zanimljiv. Neki bi ga okarakterisali kao romantican film mada ja ga ne bih svrstao previse u tu kategoriju, pre bih ga stavio u neke komedije :p Kao i uvek Sandra me je odusevila, sve vreme mi je film drzao paznju i smejao sam se ... Preporuka !

9/10 :ok:

Back