kandid
Aktivan član
- Poruka
- 1.171
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

joj meni se taj film uopste ne dopada...nije mi ocajan,ali sam definitivno ocekivala vise....
Film je specifican i neobican... Ne mora se swvima svideti...
Ali je odlican...
![]()
Ako neko nije pogledao...![]()

The Legend Of 1990
![]()
tim fuckin roth
jao,koje je to sranje
ja sam se ziv smorio dok sam ga odgledao

The Legend Of 1990
![]()
tim fuckin roth
urose,sine mojNeverovatno kad kod neko napise da je dobar film ili ga preporuci ti napises ''Kakvo sranje'' ili ''U zivotu vecu glupost nisam gledao''![]()
krajnje sjajan film
zaista
urose,sine moj
tebi je Saw film koji ponosno ides okolo i preporucujes,tako da si ti pokazao sto se tice kinematografije koliko veze sa mozgom nemas

Vidi ga sto se odma ko klinac ljuti samo kazem da u 90% slucajeva kad neko napise da je film dobar ti kazes da je sranje tebi je Saw film koji ponosno ides okolo i preporucujes,tako da si ti pokazao sto se tice kinematografije koliko veze sa mozgom nemas
Pa to su valjda UKUSI ?mislim to sto se njemu nesto svidja,a tebi ne znaci da on nema veze s kinematografijom,a da ti imas :/

On zna sta je najbolje, niko drugi nema pojma.![]()
![]()
Steta sto Gary nije dobio oskara za ovu ulogu,stvarno je prelepo odglumio Beethovena. Ko nije gledao obavezno neka pogleda,rec je o poznatom muzicaru Beethovenu,njegovom zivotu i njegovim delima.Jako lep film.![]()
Nazvati Betovena muzicarem je jezichki zlocin ...kao kada bi Dzima Morisona nazvali pevacem a ne pesnikom,elektricnim shamanom ili kao "god of rock and cock" ...ili Branda glumcem a ne demigod-om glume ...
...mislim to je tacno da je muzicar ali ruzno zvuci ...mislim i Tarmi Ricmi je muzicar,ima neku vezu sa muzikom ...
. "Kompozitor" bi bolje zvucilo 
krajnje sjajan film
zaista
urose,sine moj
tebi je Saw film koji ponosno ides okolo i preporucujes,tako da si ti pokazao sto se tice kinematografije koliko veze sa mozgom nemas