Preporuci film

Anger_Management.jpg

Smejanje do suza. Adama Sandlera prati reputacija neduhovitog komičara ali ovde je Jack Nicholson (kao i par sporednih glumaca) spasio stvar. Odlična komedija!

somethings_gotta_give_ver4.jpg

Odlicna ljubavna pricica,sa dvoje vrhunskih glumaca u glavnoj ulozi,Jack Nicholson i Diane Keaton....Ne bih uopste pricala o njemu,sta mi se dopalo,sta ne,jer mi je film naprosto sjajan :) Opet cu ga ovih dana gledati,posto dugo nisam...U svakom slucaju moja def preporuka
10/10

Dakle u pitanju je film

http://www.imdb.com/title/tt0337741/

moram ovako,jer nece da mi ucita sliku :/

Poslednja izmena:
Upravo sam odgledao Bekstvo iz Sosenka ( The Shawshank redumption) i ne mogu da se opasuljim. Film je ocaravajuci! Savrsenstvo!!!
Inace, preporucujem i Zelenu milju (ako i dalje ima onih koji je nisu odgledali), Sibirskog berberina, Drustvo mrtvih pesnika, 21 gram itd. itd....

poster.jpg

znam da ga je vecina gledala i ja sam danas,posle sto godina....iako sam znala da mi se tad sam ga gledala bas dopao,nisam mogla svih detalja filma da se setim,pa sam danas po drugi put to uradila....fenomenalan film,fantasticna gluma tom hanksa i sjajnog michael clarke duncan-a..ne secam se da me je ijedan lik u filmu ovako odusevio i pogodio kao john coffey.....i iako u filmu predstavlja bukvalno diva,ja sam njega dozivljavala kao malu bebu.....iako film traje tri sata,meni je proslo kao sat i po i stvarno ne bih znala sta da jos kazem,sem da sam opet odusevljena i naravno preporucujem ga svakome ( ako jos ima takvih ) ko nije gledao film.... 10/10

http://3.***************/_1bpPqmhEcRw/TAJFie3RO1I/AAAAAAAAEPc/-4mL73ACLTc/s1600/Bad_boy_bubby%5B1%5D.jpg

Pomalo morbidan australijski film o 35-godišnjem muškarcu kojeg majka drži celog života zatvorenog u dvosobnom stanu, ubeđujući ga da će se ugušiti ako izađe napolje. Povrh svega, seksualno ga iskorišćava. Život mu se menja kada se odjedanput pojavi otac na vratima toliko godina kasnije. Uskoro će i saznati kako izgleda svet spolja.

Poslednja izmena:
Ko voli da gleda adrenalinske akcije, neka pogleda film ''Tačka prekida''(''Point break''). U ovom filmu Kianu Rivs glumi agenta FBI(u filmu se zove Džon Juta) koji dolazi u Los Anđeles da bi sa iskusnijim policijskim inspektorom(tumači ga Geri Bjuzi) radio na slučajevima pljačkanja banki u LA. Njih dvojica rade na slučaju jedne bande koja pljačka banke već duže vreme, ali ne ostavljaju neke bitne tragove. Rivsov kolega je ubeđen da su ti pljačkaši surferi, pa se Džon Juta ubacuje u jednu grupu surfera da bi eventualno naišao na pljačakše banaka. Vođa grupe u koju je Juta ušao je ni manje ni više, Patrik Svejzi(tumači lik Bodija). Pogađate, on je i vođa te grupe surfera koji pljačkaju banke. Ovaj film obiluje odlično snimljenim akcionim scenama, bez preterivanja, bez nekih nerealnih situacija(osim možda jedne). Naravno, tu je i ljubavna priča između Džona Jute i njegove instruktorke surfovanja(tumači je Lori Peti). Ona je inače Bodijeva bivša devojka. Odgledaćete ovaj film u jednom dahu. Kraću epizodnu ulogu u ovom filmu je odigrao Entoni Kidis, vođa grupe Red Hot Čili Pepers. Sve ovo je i priča o momcima koje ljudi danas obično zovu ''ovisnici od adrenalina''(ima i scena skakanja iz aviona). Scenario je sve ukupno odličan, sa dijalozima koji se pamte, a režiju potpisuje Ketrin Bigelou. Da, baš tako! Dobitnica Oskara za film ''Katanac na bol''. Taj film nagrađen Oskarom nisam gledao ali mogu da kažem da je u ''Tački prekida'' obavila odličan posao.

Prilozi

• point-break-2.jpg
    point-break-2.jpg
    46,9 KB · Pregleda: 4
  • 207736~Point-Break-Posters.jpg
    207736~Point-Break-Posters.jpg
    53,6 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Ko voli da gleda adrenalinske akcije, neka pogleda film ''Tačka prekida''(''Point break''). U ovom filmu Kianu Rivs glumi agenta FBI(u filmu se zove Džon Juta) koji dolazi u Los Anđeles da bi sa iskusnijim policijskim inspektorom(tumači ga Geri Bjuzi) radio na slučajevima pljačkanja banki u LA. Njih dvojica rade na slučaju jedne bande koja pljačka banke već duže vreme, ali ne ostavljaju neke bitne tragove. Rivsov kolega je ubeđen da su ti pljačkaši surferi, pa se Džon Juta ubacuje u jednu grupu surfera da bi eventualno naišao na pljačakše banaka. Vođa grupe u koju je Juta ušao je ni manje ni više, Patrik Svejzi(tumači lik Bodija). Pogađate, on je i vođa te grupe surfera koji pljačkaju banke. Ovaj film obiluje odlično snimljenim akcionim scenama, bez preterivanja, bez nekih nerealnih situacija(osim možda jedne). Naravno, tu je i ljubavna priča između Džona Jute i njegove instruktorke surfovanja(tumači je Lori Peti). Ona je inače Bodijeva bivša devojka. Odgledaćete ovaj film u jednom dahu. Kraću epizodnu ulogu u ovom filmu je odigrao Entoni Kidis, vođa grupe Red Hot Čili Pepers. Sve ovo je i priča o momcima koje ljudi danas obično zovu ''ovisnici od adrenalina''(ima i scena skakanja iz aviona). Scenario je sve ukupno odličan, sa dijalozima koji se pamte, a režiju potpisuje Ketrin Bigelou. Da, baš tako! Dobitnica Oskara za film ''Katanac na bol''. Taj film nagrađen Oskarom nisam gledao ali mogu da kažem da je u ''Tački prekida'' obavila odličan posao.

po meni njen bolji film od Hurt Lockera je Strange Days,pa ako hoces pogledaj ;)

Back