Preporuci film

rekli su mi da se ne obazirem na to ko je glavni glumac, jer je film dobar...imala sam sumnji....ali moram se sloziti...treba pogledati...
ako ste sa nekim u svadji, lakse cete preci preko problema..jer ljudi koje volimo su tu mozda samo na kratko

movie_Suck.jpg

rekli su mi da se ne obazirem na to ko je glavni glumac, jer je film dobar...imala sam sumnji....ali moram se sloziti...treba pogledati...
ako ste sa nekim u svadji, lakse cete preci preko problema..jer ljudi koje volimo su tu mozda samo na kratko

meni je on dobar glumac,ne volim sto ga svi poistovecuju odmah sa twilightom pa osudjuju i pljuju...slicna fora ko sa leonardom di capriom i titanikom.....a o njegovoj glumi tek da ne pricam,savrsenstvo

onibaba5.jpg

Onibaba (Žena demon), odličan japanski horor iz 1964.
Snaja i svekrva žive same u močvari obrasloj trskom, nakon što njihov sin/muž odlazi u rat i gine. Izdržavaju se tako što ubijaju samuraje koji se bore u tom ratu i prodaju njihovu opremu i oružje. Međutim, oko mlade i zgodne snaje se vrzma prijatelj njenog muža, i tada u svekrvi proradi ljubomora.

...

Meni se aparat za Intuiciju, Osecanje & Iskustvo

iznenada ukljucio za vreme gle-danja

ultimativnog "DANdeliON"-a iz 2004. godine:

http://www.imdb.com/title/tt0338133/

- Reditelj je koristio suptilna sredstva da nam docara Lica & Nalicja, sa sve Uzrocima & Po(s)ledicama.

http://www.imdb.com/title/tt0338133/usercomments

Ako zapamtite mesta gde su stvari krenule lose - vratite se makar na (s)licno Raskrsce.

Predupredite Tragedije, (p)ostanite svoji & mozda ce tek onda za Vas jos Neko imati Lepe oci...

--> Zivot nas cesto samo priprema za Ono sto tek treba da se dogodi.

:heart:

Ako Vas zanima - plakao sam, ALI za Nju je To kao da nisam.

onibaba5.jpg

Onibaba (Žena demon), odličan japanski horor iz 1964.
Snaja i svekrva žive same u močvari obrasloj trskom, nakon što njihov sin/muž odlazi u rat i gine. Izdržavaju se tako što ubijaju samuraje koji se bore u tom ratu i prodaju njihovu opremu i oružje. Međutim, oko mlade i zgodne snaje se vrzma prijatelj njenog muža, i tada u svekrvi proradi ljubomora.

Da, da, a sad daj jos neki, m? :D
I, ono, hvala, dugo bas nisam naleteo na dobru preporuku..

na pocetku veoma pasivan, statican film..medjutim, fino se razradjuju deobe u coveku, pitanje samoce, i istinske usamljeosti..sta kada shvatite posle 40 godina da to nije zivot kakav ste zeleli, na momente lucidan i urnebesan (ipak je to dzek niklson ;))
ali svakako jedan on filmova posle kojih se zamislite

• Podržavam
Reactions: Gax

Back